Trading på 1-2-3

Trading på 1-2-3 Innbundet

trading.jpg


Trading på 1-2-3

Strategier og metoder

Det er ikke enkelt å tjene penger på aksjer eller andre instrumenter. De konkurrerer mot mange smarte mennesker. Og du vil også erfare at det er svært vanskelig å gjennomføre en plan når pengene dine er i spill! Derfor er bokens mål å gi deg konkrete tradingidéer basert på enkle kvalitative og objektive analyser. Målet er å lære av historien og teste strategier basert på statistikk. Boken hjelper deg å lage dine egne strategier som du både forstår og tror på (og som du vet har fungert tidligere). Boken inneholder et tosifret antall strategier som du kan lære av.

Det er veldig vanskelig å trade uten en klar strategi og tanke rundt hvordan du skal ta de riktige posisjonene. De du kjøper fra og selger til har ofte både erfaring, rutine og en god tanke bak sine investeringer. Denne boken gjør at du også kan ligge litt i forkant.

Enten du er helt fersk trader eller har tradet en stund, vil du få en rekke konkrete tradingråd som du umiddelbart kan dra nytte av i hverdagen. En feil mindre vil være en svært lønnsom strategi.

Pris: kr 459,00


Tilleggsinformasjon
Forfatter: Oddmund Grøtte
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017


Med forbehold om feil på nettsiden.
Forfatter
Aksjetips
Visninger
2,888
Første utgave
Siste oppdatering
Vurdering
0.00 stjerne(r) 0 vurderinger

Flere ressurser fra Aksjetips

Top