AGLX-ME Agilyx AS

Aksjetips

Administrator
Agilyx AS (AGLX-ME) er en pioner innen avansert resirkulering av plastavfall. Gjennom selskapets teknologi for kjemisk resirkulering og avanserte råstoffhåndteringssystem kan blandet plastavfall konverteres til ulike plastkomponenter som er tilsvarende nye, samt andre kjemiske produkter og drivstoff noe som skaper muligheten for ekte sirkularitet.

Hjemmeside: www.agilyx.com
 

Aksjetips

Administrator
Melding fra Oslo Børs i dag, utdrag:

Agilyx debuterer på Børsen

Plastgjenvinningsselskapet Agilyx ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market.


Agilyx hentet nylig 300 millioner kroner i en aksjeemisjon. Emisjonen ble møtt med stor interesse, blant annet fra institusjonelle investorer med ESG-mandater, og ble om lag ti ganger overtegnet.

– Vår visjon er å utnytte plastavfall fullt ut som en verdifull fornybar ressurs, og skape en ekte sirkulær økonomi for plast. Denne aksjeemisjonen, sammen med noteringen på Merkur Market, gir oss en finansiell plattform for å ta avgjørende steg på vei mot dette målet, sa Peter Norris, styreleder i Agilyx og i Virgin Group da emisjonsresultatet ble meldt.

– Vi vil nå fortsette med å forbedre virksomheten og akselerere de mange utviklingsprosjektene våre, i tillegg til vårt kommersielt operasjonelle anlegg i Oregon, USA, sa administrerende direktør Tim Stedman.
 
Top