AIRX Airthings ASA

Aksjetips

Administrator
Airthings ASA (AIRX) er et ledende teknologiselskap som produserer prisbelønte radon- og innendørs luftkvalitetsmålere til boligeiere, virksomheter og fagpersoner. Produktene bidrar til redusert energiforbruk og dermed lavere karbonavtrykk for bygninger. Selskapet ble grunnlagt av forskere ved CERN, med mål om en bedre forståelse av innendørs luftkvalitet og menneskers kontroll over sin egen helse gjennom enkle, rimelige og nøyaktige teknologiløsninger. Selskapet teller idag 100 ansatte fra 20 land. (Kilde: Airthings ASA).

Hjemmeside: Airthings | Investor Relations
 

Aksjetips

Administrator
24.05.2022, 08:17:13
Søknad om overføring av aksjer tatt opp til handel fra Euronext Growth Oslo til Oslo Børs – Airthings ASA
Oslo Børs har mottatt søknad fra Airthings ASA om overføring av aksjer tatt opp til handel fra Euronext Growth til Oslo Børs.
 

Aksjetips

Administrator
22.06.2022, 12:13:20
Oslo Børs – Vedtak om opptak til handel – Airthings ASA

Noteringskomitéen ved Oslo Børs vedtok å ta aksjene i Airthings ASA opp til handel på Oslo Børs. Det forutsettes at selskapet før første handelsdag oppfyller opptakskravene på Oslo Børs.

Børsdirektøren gis fullmakt til å avgjøre opptak til handel på Oslo Børs, samt fastsette første noteringsdag, senest 14. september 2022.

Selskapsinformasjon:
Navn: Airthings ASA
Ticker: AIRX
ISIN: NO0010895568
 

Aksjetips

Administrator
Pressemelding fra Euronext:

Airthings tar steget opp til hovedlisten

Oslo – 24. juni 2022 – I dag er det norske teknologiselskapet Airthings (ticker: AIRX) overført fra Euronext Growth til hovedlisten på Oslo Børs. Selskapet ble notert på Euronext Growth i oktober 2020, og med overføringen er det nå 210 selskap som handles på hovedlisten.

Airthings er et internasjonalt teknologiselskap og produsent av radonmålere og innendørs luftkvalitetsmålere til boligeiere, virksomheter, offentlig sektor og fagpersoner. Selskapet ble grunnlagt i 2008 med mål å spre kunnskap om radon, og andre innendørs luftforurensninger, og utvikle enkle teknologiløsninger for å hjelpe folk med å ta vare på helsa.

Ved åpning av markedet var aksjeprisen 3,8 kroner per aksje basert på prisen på Euronext Growth ved stenging 23. juni. Det gir selskapet en markedsverdi på om lag 661 millioner kroner.

– I dag når Airthings nok en milepæl, når vi som en norskfødt global leder innen luftkvalitet blir en del av hovedlisten på Oslo Børs. Dette vil gi oss tilgang til en bredere base av internasjonale og institusjonelle investorer, samtidig får vi fremmet våre verdier som det globalt ledende luftkvalitetsselskapet for et bredere publikum, sier Øyvind Birkenes, administrerende direktør i Airthings.
 
Top