AURA Aurora Eiendom

Aksjetips

Administrator
Aurora Eiendom AS (AURA) er et eiendomsselskap som spesialiserer seg på kjøpesentre. Selskapet ble etablert i 2021 og eier fem kjøpesentre i populære områder i Norge. Kjøpesentrene er blant de ledende sentrene i sine lokale markeder. I tillegg til å eie, drive og utvikle ledende shoppingdestinasjoner, er Aurora Eiendoms visjon å bygge en fremtid for detaljhandel ved å kombinere både digital og fysisk detaljhandel. Målet er å skape et ledende miljø for leietakerne og deres kunder. (Kilde: Aurora Eiendom AS).

Hjemmeside: Investorinformasjon | Aurora Eiendom
 
01.12.2021, 08:37:21
Euronext Growth - Mottatt søknad om opptak til handel – Aurora Eiendom AS
Oslo Børs har mottatt søknad fra Aurora Eiendom AS om opptak til handel på Euronext Growth.
 
13.12.2021, 11:11:38
Euronext Growth - Vedtak om opptak til handel – Aurora Eiendom AS
Oslo Børs har besluttet å ta aksjene i selskapet opp til handel. Det forutsettes at selskapet før første handelsdag oppfyller opptakskravene på Euronext Growth. Det er forventet at selskapet blir tatt opp til handel på Euronext Growth 15. desember 2021.

Selskapsinformasjon:

Navn: Aurora Eiendom AS
Ticker: AURA
ISIN: NO0011032310
 
Pressemelding fra Euronext:

Aurora Eiendom klare for Euronext Growth

Oslo – 15. desember 2021 – I dag ble Aurora Eiendom tatt opp til handel på Euornext Growth (ticker: AURA). Dette utgjør den 66. noteringen på Oslo Børs’ markeder så langt i år og den 58. på Euronext Growth.

Selskapet eier, driver og utvikler kjøpesentre i Norge, og har per i dag fem sentre: Vinterbro Senter i Ås, Amanda Storsenter i Haugesund, Nerstranda i Tromsø, Nordbyen i Larvik og Farmandstredet i Tønsberg.

Ved åpning av markedet var aksjeprisen satt til 102 kroner per aksje, basert på den siste handelen på OTC. Det gir selskapet en markedsverdi på rundt 2 milliarder kroner.

– Kjøpesenteret er og vil forbli en viktig del av folks liv. Dette visste vi da vi etablerte Aurora Eiendom i juni. Siden da har vi jobbet hardt med vekststrategien. Børsnoteringen markerer nok en viktig milepæl i et hendelsesrikt første driftsår for Aurora Eiendom. Den markerer også starten på videre vekst og verdiskaping for våre aksjonærer, sier Petter A. Stordalen, styreleder i Aurora Eiendom.

– Aurora Eiendom skal fortsette å investere i sentre som er ledende i sine nærområder, har god beliggenhet og en attraktiv miks av butikker og tjenester. Vi gikk mot strømmen i markedet og satset på disse sosiale samlingsplassene tidligere i år. Nå har vi store ambisjoner om videre vekst og investeringsmuligheter i 2022. Aurora Eiendom har allerede en fantastisk aksjonærgruppe i ryggen. Med børsnoteringen gleder vi oss til å få enda flere aksjonærer med på laget, sier administrerende direktør Lars Ove Løseth i Aurora Eiendom.
 
Back
Top