BANK Bank og finans

Aksjetips

Administrator
#1
På denne tråden diskuterer vi bank- og finansnæringen generelt, herunder rammebetingelser av økonomisk betydning. Selskapsspesifikke temaer for børsnoterte selskaper innenfor bank- og finanssektoren, bør tas på tråden for det respektive selskap.
 

Aksjetips

Administrator
#4
Opprør i Eika Gruppen - hegnar.no

11 banker som representerer cirka 11 prosent av aksjonærmassen i Eika Gruppen AS har ifølge Finansavisen varslet styret i Eika Gruppen AS om oppsigelse av sine avtaler med Eika Gruppen med tre års oppsigelse fra 31.12.2018.

Formålet skal være å vekke Eika Gruppens ledelse. IT-kostnadene tar helt av, varsler de.
 

Aksjetips

Administrator
#5
Optimisme før Olsen hever pekefingeren - hegnar.no

De siste årene har finanskrisens etterdønninger og oljeprisens stup dannet bakteppet for sentralbanksjef Øystein Olsens årstale. Men nå ser bildet lysere ut.

– Jeg tror absolutt han vil tegne et mer positivt bilde både av norsk økonomi og verdensøkonomien, sier Nordeas sjefanalytiker Erik Bruce til NTB «dagen før dagen».

Torsdag står Øystein Olsens tradisjonelle årstale i sentrum for de økonomiske begivenhetene her til lands.
 

Aksjetips

Administrator
#10
Norges Bank holder styringsrenten på 0,5 prosent

Norges Bank kunngjorde torsdag at styringsrenten forblir på 0,5 prosent, men ekspertene spår at renten skal opp allerede neste måned.

Hovedstyret i Norges Bank har enstemmig besluttet å la styringsrenten ligge på 0,5 prosent, som ventet. Nyheten har dermed heller ikke sørget for noen utslag i kronekursen mot dollar og euro i de første minuttene etter at nyheten ble kjent.
 
Top