• Dette nettstedet benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon.

BGBIO BerGenBio ASA

Aksjetips

Administrator
#1
BerGenBio ASA (BGBIO) er et bioteknologiselskap i klinisk fase med fokus på å utvikle ledende legemiddelkandidater mot de fleste aggressive kreftformer. Pågående internasjonale kliniske studier med selskapets ledende produkt BGB324 er i pasienter med lungekreft og leukemi. Selskapet har en unik forståelse av hvordan Axl kinase driver kreftcellers evne til å unnslippe immunsystemet, motstandsdyktighet mot behandling og spredning - kjennetegn på aggressiv kreft som fører til de fleste kreftrelaterte dødsfall.

Hjemmesider: www.bergenbio.com
 
#2
Flott at underanalyserte BGBIO legges ut til debatt. Ikke minst siden dette er den siste tids store vinneraksje, og mange synes å spørre hvorfor dette skjer nå. Jeg kjenner forskermiljøet bak selskapet og har sittet i aksjen siden børsintroduksjonen (med emisjon på 25), og handlet meg deretter mye tyngre inn da aksjen ikke uventet trengte litt tid til å finne støttenivåer og tilbød aksjer til kurs under 20. Snakket akkurat med en annen investor som ikke rakk å komme inn før de siste dagers bingooppgang, men som deretter brukte de siste par dagene av denne uken til å laste seg opp. Jeg kjenner også andre i investormiljøet i Bergen som har plassert seg tungt i aksjen. Flertallet av disse mener at aksjen nå er i en fase der markedet vil slå inn sterkere og sterkere. Men aksjen er fremdeles underanalysert og både kurs og volum - tross den siste tids sterke oppgang - preges fremdeles av dette.
 
#4
Da er BGBIO snart doblet på kort tid - og ingen meglerhus var på plass med anbefalinger da det begynte å ta av. Fremdeles er ikke aksjen i porteføljen til husene. Blir interessant å se når de kommer diltende etter?
 

Aksjetips

Administrator
#5