BEWI-ME BEWiSynbra Group AB

Aksjetips

Administrator
BEWiSynbra Group AB (publ) (BEWI-ME) er en ledende europeisk produsent, distributør og selger av emballasje og isolasjonsløsninger og en av de største produsentene av ekspandert Polystyren (EPS) i Europa. BEWi har som målsetting å vokse både organisk og gjennom M&A-transaksjoner. Selskapets bærekraftsatsning er integrert i hele verdikjeden, fra produksjon av råvarer og sluttprodukter til resirkulering av brukte produkter. BEWi skaper merverdi for kunder ved å tilby bærekraftige løsninger på innovative og effektive måter.

Hjemmeside: www.bewi.com
 

Aksjetips

Administrator
BEWi vil vokse på Børsen

BEWi ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market. – Børsnoteringen er strategisk viktig og en milepæl for BEWi, sier selskapets styreleder.

I forkant av børsnoteringen hentet BEWi 275 millioner kroner i en aksjeemisjon.

– Plasseringen vakte stor interesse fra norske og internasjonale investorer, og ble betydelig overtegnet, meldte BEWi tidligere denne uken.

Vil vokse gjennom oppkjøp
BEWi ble grunnlagt i 1980 på Frøya i Norge, og har vokst til å bli en stor europeisk aktør innen både isolasjon og emballasje. Børsnoteringen på Merkur Market spiller en viktig rolle i selskapets strategi.

– Nå er vi klare til å ta en ledende rolle i den pågående konsolideringen i bransjen vår. Børsnotering er strategisk viktig og en milepæl for BEWi, sier styreleder i BEWi, Gunnar Syvertsen, i en pressemelding.

– Våre strategiske prioriteringer er å fortsette å vokse gjennom oppkjøp, styrke våre aktiviteter innen gjenvinning og utvikle nye bærekraftige løsninger for våre kunder, sier administrerende direktør i BEWi, Christian Bekken.
 
Top