BDRILL Borr Drilling Limited

Aksjetips

Administrator
Borr Drilling Limited (BDRILL) er en internasjonal borekontraktør for olje- og gassindustrien. Stiftet i Bermuda i 2016, er selskapets tjenester fokusert på gruntvanns- segmentet. Selskapet eier en flåte med 12 jack-up borerigger. Videre har selskapet fem jack-up borerigger på bestilling med leveringer planlagt fra 2018 til 2020.

Hjemmeside: www.borrdrilling.com
 

Aksjetips

Administrator
I en pressemelding bekrefter verftet Keppel FELS at de nå forhandler med Tor Olav Trøims Borr Drilling om en avtale for seks oppjekkbare rigger.

Ifølge oppslag i The Business Times er prisen i sjiktet rundt 960 millioner dollar for alle seks. Det gir en enhetspris på 150 millioner dollar.
 

Investus

Nytt medlem
BDRILL har et enormt potensiale hvis man treffer markedet/oppnår kontraktssuksess med denne satsingen. Selskapet er jo basert på innhentet egenkapital så langt, dvs. er i praksis gjeldfritt. Som igjen tilsier at man kan underby selskaper som sliter med tung gjeld. Samtidig er dette et spill med usikker tidshorisont for når en evt. suksess slår inn: Jeg solgte meg derfor ut på 36-tallet da aksjen åpenbart havnet i en økt usikkerhetsfase for dette. Men overvåker aksjen løpende med mål om å gå tungt inn hvis det går mot kontraktsuttellinger i kombinasjon med tydeligere tegn på at jack-up markedet tar seg opp igjen. Foreløpig er det litt comme si comme sa.
 

Aksjetips

Administrator
Borr Drilling vil kjøpe rigger for 5,8 milliarder - E24 Aksjelive

Trøims riggsatsing Borr Drilling vil hente 350 millioner dollar (2,8 milliarder kroner) i obligasjonslån som kan gjøres om til aksjer, skriver selskapet i en børsmelding tirsdag ettermiddag. Obligasjonslånet er konvertibelt med løpetid på fem år.

Det skal blant annet finansiere kjøpet av fem rigger fra et asiatisk verft. Riggkjøpene er ventet å ha en verdi på 720 millioner dollar, tilsvarende 5,8 milliarder kroner.
 

Aksjetips

Administrator
Riggselskapet ønsker ikke kun å være børsnotert i Oslo lenger. På et møte i Amsterdam tirsdag besluttet selskapets styre å starte prosessen med å notere Borr-aksjene på en annen anerkjent børs i tillegg til Oslo, ifølge meldingen.
 

Aksjetips

Administrator
Borr Drilling ble mandagens vinner på Oslo Børs, med en oppgang 46,2 prosent til 9,13 kroner

Tor Olav Trøims riggbaby Borr Drilling stiger kraftig mandag ettermiddag. I 14-tiden var aksjen opp 91 prosent prosent for dagen til 11,93 kroner på en grønn Oslo Børs, før den falt noe tilbake. Ved 15-tiden var riggaksjen opp 49,4 prosent til 9,3 kroner.
 

Aksjetips

Administrator
Tor Olav Trøims riggselskap Borr Drilling tapte 87,0 millioner dollar etter skatt i første kvartal, fremgår det av en oppdatering fra selskapet onsdag ettermiddag. Det tilsvarer 863 millioner kroner etter dagens vekslingskurs.
 
Top