BDRILL Borr Drilling Limited

Aksjetips

Administrator
#1
Borr Drilling Limited (BDRILL) er en internasjonal borekontraktør for olje- og gassindustrien. Stiftet i Bermuda i 2016, er selskapets tjenester fokusert på gruntvanns- segmentet. Selskapet eier en flåte med 12 jack-up borerigger. Videre har selskapet fem jack-up borerigger på bestilling med leveringer planlagt fra 2018 til 2020.

Hjemmeside: www.borrdrilling.com
 
#3
BDRILL har et enormt potensiale hvis man treffer markedet/oppnår kontraktssuksess med denne satsingen. Selskapet er jo basert på innhentet egenkapital så langt, dvs. er i praksis gjeldfritt. Som igjen tilsier at man kan underby selskaper som sliter med tung gjeld. Samtidig er dette et spill med usikker tidshorisont for når en evt. suksess slår inn: Jeg solgte meg derfor ut på 36-tallet da aksjen åpenbart havnet i en økt usikkerhetsfase for dette. Men overvåker aksjen løpende med mål om å gå tungt inn hvis det går mot kontraktsuttellinger i kombinasjon med tydeligere tegn på at jack-up markedet tar seg opp igjen. Foreløpig er det litt comme si comme sa.
 

Aksjetips

Administrator
#4
Borr Drilling vil kjøpe rigger for 5,8 milliarder - E24 Aksjelive

Trøims riggsatsing Borr Drilling vil hente 350 millioner dollar (2,8 milliarder kroner) i obligasjonslån som kan gjøres om til aksjer, skriver selskapet i en børsmelding tirsdag ettermiddag. Obligasjonslånet er konvertibelt med løpetid på fem år.

Det skal blant annet finansiere kjøpet av fem rigger fra et asiatisk verft. Riggkjøpene er ventet å ha en verdi på 720 millioner dollar, tilsvarende 5,8 milliarder kroner.
 
Top