DNB DNB ASA

Aksjetips

Administrator
DNB ASA (DNB) er Norges største finanskonsern og tilbyr finansielle produkter og tjenester bl.a. innenfor utlån og innskudd, fond og kapitalforvaltning, livsforsikring og pensjonssparing, betalings- og finansieringstjenester, eiendomsmegling og tjenester knyttet til penge- og kapitalmarkedet.

Hjemmeside: www.dnb.no

DNBa
 

Aksjetips

Administrator
DNB øker overskuddet – jekker opp utbyttet

Storbanken tjente mer i fjerde kvartal og deler ut milliarder til aksjonærene. Utbyttet økes også mer enn analytikerne hadde ventet.

DNB økte inntektene og overskuddet i fjerde kvartal, og jekker opp utbyttet mer enn analytikerne hadde ventet.

Storbanken fikk et resultat før skatt på 6,82 milliarder kroner i fjerde kvartal, opp fra 5,64 milliarder kroner i tilsvarende kvartal året før. I samme periode steg netto renteinntekter til 8,86 milliarder kroner fra 8,37 milliarder.
 

Aksjetips

Administrator
DNB med knallgode tall - hegnar.no

DNB knuste forventningene og guider i tillegg lavere skattprosent for årene 2018 og 2019. - Optimismen er tilbake i oljesektoren, og tapene er kraftig redusert, sier Rune Bjerke.

DNBs resultat for første kvartal 2018 var 5.653 millioner kroner, en økning på 1.109 millioner fra første kvartal 2017 da resultatet var på 4.544 millioner kroner.
 

Aksjetips

Administrator
Skaper Norges tredje største forsikringsselskap

DNB og Sparebank1-gruppen har avtalt å slå sammen forsikringstjenestene sine og danne Norges tredje største forsikringsselskap. Onsdag inngikk bankene en intensjonsavtale om sammenslåingen. Det kommer frem i en børsmelding.

Konkret er det DNB Forsikring AS som skal slås sammen med SpareBank 1 Skadeforsikring AS. Det nye selskapet blir ifølge meldingen Norges tredje største forsikringsselskap med en markedsandel på 15 prosent innen risikoforsikring.
 

Aksjetips

Administrator
– Når utsiktene for økonomien fremover blir svakere, er vi forpliktet til å sette av penger til fremtidige tap allerede i dag, sier DNB-sjef Kjerstin Braathen.
 
Top