DDRIL Dolphin Drilling

Aksjetips

Administrator
Dolphin Drilling AS (DDRIL) er et ledende riggselskap for værharde områder for offshore olje- og gassindustrien. Dolphin Drilling eier en flåte bestående av tre 4. og 5. generasjons oppgraderte Aker H3-rigger med høy teknisk standard: Borgland Dolphin, Blackford Dolphin og Bideford Dolphin. Riggene er operert av et erfarent team med sterk operativ merittliste. Selskapet har cirka 260 ansatte og kontorer i Norge, Skottland, Brasil, Nigeria, og Mexico. (Kilde: Dolphin Drilling AS).

Hjemmeside: www.dolphindrilling.com
 
07.10.2022, 08:06:20
Euronext Growth - Mottatt søknad om opptak til handel – Dolphin Drilling AS

Oslo Børs har mottatt søknad fra Dolphin Drilling AS om opptak til handel på Euronext Growth Oslo.
 
26.10.2022, 12:41:01
Euronext Growth Oslo – Vedtak om opptak til handel – Dolphin Drilling AS

Oslo Børs har besluttet å ta aksjene i Dolphin Drilling AS opp til handel. Det forutsettes at selskapet før første handelsdag oppfyller opptakskravene på Euronext Growth Oslo. Det er forventet at selskapet blir tatt opp til handel på Euronext Growth Oslo 28. oktober 2022.

Selskapsinformasjon:
Navn: Dolphin Drilling AS
Ticker: DDRIL
ISIN: NO0012595950
 
Pressemelding fra Euronext:

Dolphin Drilling notert på Euronext Growth

Oslo – 28. oktober 2022
– I dag er Dolphin Drilling (ticker: DDRIL) tatt opp til handel på Euronext Growth. Dette er årets ellevte notering på denne markedsplassen, og den 13. totalt på Oslo Børs. Dermed er det 115 selskaper som handles på Euronext Growth.

Dolphin Drilling er et offshore riggselskap som leverer tjenester i værharde områder. Selskapet har en flåte på tre rigger og har 55 års erfaring med operasjonell drift. Dolphin Drilling har om lag 260 ansatte, og kontorer i Norge, Skottland, Brasil, Nigeria og Mexico.

Ved åpning av markedet var aksjeprisen satt til 15,50 kroner per aksje, basert på prisen på NOTC ved stenging 27. oktober. Det gir selskapet en markedsverdi på om lag 1,9 milliarder kroner.

– Å vende tilbake som et børsnotert selskap har lenge vært en hjørnestein i vår finansielle strategi, og første dag med handel på Euronext Growth er derfor en viktig milepæl for Dolphin Drilling. Riggmarkedet er i forbedring med økte dagrater og en strammere tilbudsside. Selskapet har attraktive rigger, et sterkt team, og en solid plattform for å dra nytte av den gunstige rateutviklingen. Den seneste kontrakten for Blackford Dolphin gir oss forutsigbarhet med inntekter fra første kvartal 2023, og vi tror Dolphin Drilling vil fortsette å kapitalisere på det stramme riggmarkedet som er ventet i tiden fremover. Noteringen på Euronext Growth er en viktig del av denne reisen, sier Bjørnar Iversen, administrerende direktør i Dolphin Drilling.
 
Back
Top