EISP Eiendomsspar AS

Aksjetips

Administrator
Eiendomsspar AS (EISP) er ved inngangen til 2017 et fullt integrert eiendomsselskap, som selv og gjennom sitt eierskap i Pandox har kompetanse og tilstedeværelse i de fleste segmenter av eiendomsmarkedet. Selskapet har særlig stor kompetanse innen kontor og butikk i Oslo-regionen, samt hotell i Skandinavia og Nord-Europa. Eiendomsspar har også erfaring og kompetanse som eier og utvikler av bolig og lager i Oslo-regionen, samt som investor i kontoreiendommer i Nord-Europa for øvrig.

Hjemmeside: www.eiendomsspar.no
 

Aksjetips

Administrator
Ringnes skal bygge hotell i Lofoten, Eiendomsspar har kjøpt Frikar AS:

Ringnes satser i Lofoten - Estate Nyheter

– Å ha fått kjøpe en eiendom godt over tre mål tomt midt i hjertet av Svolvær sentrum, er litt av en førjulspresang, sier Christian Ringnes til Estate Nyheter.

Tidligere i år kjøpte Carl Erik Krefting, gjennom sitt private selskap, Carucel Eiendom, 70 prosent av aksjene fiskeværet Nusfjord i Lofoten, og nå skal Eiendomsspar og Christian Ringnes bygge hotell i Lofoten. Eiendomsspar har kjøpt Frikar AS, som siden 2015 har jobbet med planene om hotell, bolig og næring ved kaikanten i Svolvær, der det gamle «Jern og Bygg» har holdt til. Tanken er å bygge et høyhus på 14 etasjer med 200 rom, samt boliger og næring i kvartalet.
 

Aksjetips

Administrator
Bygger for 1,1 milliarder - hegnar.no

Christian Ringnes, Olav Thon og Adolfsen-brødrene bygger for 1,1 milliarder kroner bare i Svolvær.

Det er planlagt en dobling av hotellkapasiteten på 730 rom i Svolvær til 1.475 rom, hvis alle prosjektene som er på trappene realiseres, skriver Finansavisen.
 
Top