ELABS Elliptic Laboratories

Aksjetips

Administrator
Elliptic Laboratories ASA (ELABS) er et globalt selskap som retter seg mot smarttelefon-, laptop-, IoT- og bilmarkedet. Grunnlagt i 2006 som en forsknings-spinoff fra UiO. Patentert AI-programvaren kombinerer ultralyd- og sensorfusjonsalgoritmer som gjenkjenner tilstedeværelse og bevegelser uten fysisk kontakt. Den skalerbare AI Virtual Smart Sensor-plattformen benytter kun sensorer som er basert på programvare, og som er bærekraftige, miljøvennlige og allerede i bruk av hundrevis av millioner av enheter. (Kilde: Elliptic Laboratories ASA).

Hjemmeside: Investors
 
10.01.2022, 13:34:46
Søknad om overføring av aksjer tatt opp til handel fra Euronext Expand til Oslo Børs
Oslo Børs har mottatt søknad fra Elliptic Laboratories AS om overføring av aksjer tatt opp til handel fra Euronext Expand til Oslo Børs.
 
23.02.2022, 10:12:11
Oslo Børs – Vedtak om opptak til handel – Elliptic Laboratories ASA
Noteringskomiéen ved Oslo Børs vedtok å ta aksjene i Elliptic Laboratories ASA opp til handel på Oslo Børs. Det forutsettes at selskapet før første handelsdag oppfyller øvrige opptakskrav på Oslo Børs. Det er forventet at selskapet blir tatt opp til handel på Oslo Børs 4. mars 2022.

Selskapsinformasjon:
Navn: Elliptic Laboratories ASA
Ticker: ELABS
ISIN: NO0010722283
 
Pressemelding fra Euronext;

Elliptic Labs overført til hovedlisten

Amsterdam, Brussels, Dublin, Lisbon, Milan, Paris og Oslo – 4. mars 2022 – I dag er Elliptic Labs (ticker: ELABS) overført fra Euronext Growth Oslo til hovedlisten på Oslo Børs.

Elliptic Labs er et globalt AI software selskap, ledende innen AI Virtual Smart sensorer. Tidligere i år offentliggjorde selskapet at sensoren skal lanseres på Lenovos ThinkPad T14.

Ved åpning av markedet var aksjen priset til 24 kroner per aksje, som ga selskapet en markedsverdi på 2,49 milliarder kroner.

– Overføringen av Elliptic Labs til hovedlisten på Oslo Børs viser at virksomheten vokser videre som leder innen AI Virtual Smart Sensors, en plattform som gjør alle enheter mer intelligente, brukervennlige og miljøvennlige. Vår skalerbare programvareplattform, etablerte partnerøkosystem, leveringsevner og det talentfulle teamet vi har satt sammen gir grunnlaget for solid vekst fremover,» sier Laila Danielsen, administrerende direktør i Elliptic Labs.

– Elliptic Labs er unikt posisjonert for å vokse videre som ledende tilbyder av løsninger som muliggjør at smarttelefoner, PC-/laptoper og IoT kan produseres mer intelligent, brukervennlig og miljøvennlig på en kostnadseffektiv måte. Å være på hovedlisten på Oslo Børs utvider vår eksponering mot investorer og har potensiale til å forbedre aksjelikviditeten. Vi søker å skape langsiktige aksjonærverdier ved å være fremoverlente i vår gjennomføring av strategiske vekstinitiativer. Hele teamet er utrolig motiverte av mulighetene som ligger foran oss, avslutter Danielsen.
 
Back
Top