ELOP-ME Elop AS

Aksjetips

Administrator
ELOP AS (ELOP-ME) er et norsk teknologiselskap etablert i 2013. Selskapet har utviklet og patentert teknologi basert på ultralyd for inspeksjon og kartlegging av kritisk infrastruktur. Selskapet utvikler og kommersialiserer verktøy og digitale løsninger for å inspisere, overvåke og administrere infrastruktur over hele verden. Visjonen er å gi eiere av konstruksjoner smarte løsninger som bidrar til økt sikkerhet og levetid, og reduserte levetidskostnader og klimaavtrykk. ELOP har hovedkontor på Hamar.

Hjemmeside: www.elop.no
 

Aksjetips

Administrator
Utdrag av pressemelding fra Oslo Børs i dag 17.07.2020:

ELOP debuterer på Børsen

IT-selskapet ELOP ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market. Dermed ble det satt ny rekord for antall nye selskaper på Børsen i løpet av en julimåned.

ELOP hentet nylig inn 100 millioner kroner i en emisjon. Det var svært stor interesse blant investorer, og trolig kunne man hentet inn det dobbelte, melder selskapet.

Med utspring i et forskningsmiljø ble ELOP etablert på Hamar i 2013. Idéen var å bruke ultralyd til å se inn i ulike betongkonstruksjoner. Nå skal teknologien kommersialiseres.

– Det vi hentet inn gjennom emisjonen skal benyttes til å bygge organisasjonen og sette opp våre første produksjonslinjer i forkant av lansering mot slutten av året, sier arbeidende styreformann i ELOP, Øivind Horpestad.
 
Top