EQNR Equinor ASA

Aksjetips

Administrator

Equinor rapporterer et resultat før skatt på 3,52 milliarder dollar i andre kvartal, opp 230 millioner dollar fra året før. Equinor fikk et justert driftsresultat på 4.314 millioner dollar i andre kvartal 2018, mot et justert driftsresultat på 3.023 millioner dollar i samme periode året før.
 

Aksjetips

Administrator

Equinor endte med et justert driftsresultat før skatt på 4,3 milliarder dollar i andre kvartal. Det er 1,3 millarder kroner mer enn i samme kvartal i fjor.
 

Aksjetips

Administrator

- Vi annonserer i dag økte ressursanslag og reduserer det samlede investeringsestimatet for både første og andre fase av utbyggingen med ytterliggere 6 milliarder kroner siden februar i år. Siden PUD for første fase i 2015, har vi redusert det samlede investeringsestimatet for Johan Sverdrup fullfeltsutbyggingen med over 80 milliarder kroner. Prosjektet vil gi enda større verdiskaping og større ringvirkninger enn tidligere anslått, sier Equinor-sjef Eldar Sætre i en kommentar.
 

Aksjetips

Administrator

Equinor melder om et ordinært resultat etter skatt på 1,7 milliarder dollar i 3. kvartal 2018, tilsvarende 14,2 milliarder kroner. I samme kvartal i 2017 hadde selskapet et underskudd på 478 millioner dollar.

Justert resultat etter skatt var 1,988 milliarder dollar i tredje kvartal, opp fra 0,8 milliarder USD i samme periode i fjor.
 

Aksjetips

Administrator

Equinor har gjort nytt oljefunn i Barentshavet. Equinor og partnerne ENI og Petoro har boret og funnet olje på Johan Castberg-feltet, ifølge en melding mandag. Brønnen bekrefter et volum på 12-25 millioner gjenvinnbare fat olje, opplyses det.
 

Aksjetips

Administrator

Norges nordligste oljefelt har blitt større. Equinor har nemlig funnet mer olje ved Johan Castberg-feltet i Barentshavet.

– Skruis-funnet bekrefter potensialet i denne delen av Barentshavet, sier Equinors letedirektør for norsk og britisk sokkel, Nick Ashton.
 

Aksjetips

Administrator

Én viktig årsak til at Equinor leverte svakere tall enn ventet i fjerde kvartal var den bratte nedgangen i oljeprisen, sier konsernsjef Eldar Sætre.

Det bratte fallet i oljeprisen gjennom fjerde kvartal bidro til at Equinor oppnådde svakere priser for oljen sin enn analytikerne hadde ventet.
 

Aksjetips

Administrator
Equinor hadde et justert driftsresultat på 3,6 milliarder dollar i fjerde kvartal. Det er litt bedre enn ventede 3,4 milliarder dollar, ifølge estimater selskapet selv har gjort. I 2018 hadde oljegiganten et driftsresultat på 4,4 milliarder dollar.
 
Top