EQNR Equinor ASA

Aksjetips

Administrator
Equinor fullfører milliardtransaksjon i Brasil - hegnar.no

Mottar nær åtte milliarder kroner for salg til ExxonMobil og Galp. Equinor og partnerne i Carcará Nord-blokken, ExxonMobil og Galp, har fullført transaksjonene i naboblokken BM-S-8, skriver Equinor i en melding onsdag.

Equinor har gjennom disse transaksjonene som ble annonsert i oktober og desember i fjor, solgt en eierandel på 36,5 prosent til ExxonMobil og en eierandel på 3 prosent til Galp.
 

Aksjetips

Administrator
Nå leveres den neste planen for Johan Sverdrup - hegnar.no

- Vi annonserer i dag økte ressursanslag og reduserer det samlede investeringsestimatet for både første og andre fase av utbyggingen med ytterliggere 6 milliarder kroner siden februar i år. Siden PUD for første fase i 2015, har vi redusert det samlede investeringsestimatet for Johan Sverdrup fullfeltsutbyggingen med over 80 milliarder kroner. Prosjektet vil gi enda større verdiskaping og større ringvirkninger enn tidligere anslått, sier Equinor-sjef Eldar Sætre i en kommentar.
 

Aksjetips

Administrator
Equinor overrasker - men innfridde ikke helt

Equinor melder om et ordinært resultat etter skatt på 1,7 milliarder dollar i 3. kvartal 2018, tilsvarende 14,2 milliarder kroner. I samme kvartal i 2017 hadde selskapet et underskudd på 478 millioner dollar.

Justert resultat etter skatt var 1,988 milliarder dollar i tredje kvartal, opp fra 0,8 milliarder USD i samme periode i fjor.
 

Aksjetips

Administrator
Equinor med nytt oljefunn

Equinor har gjort nytt oljefunn i Barentshavet. Equinor og partnerne ENI og Petoro har boret og funnet olje på Johan Castberg-feltet, ifølge en melding mandag. Brønnen bekrefter et volum på 12-25 millioner gjenvinnbare fat olje, opplyses det.
 
Top