HAFNIA Hafnia Limited

Aksjetips

Administrator
Hafnia Limited (HAFNIA) Hafnia er en av verdens ledende eiere og operatører av oljeprodukttankere, basert på antall skip og total lasteevne. Stadig i bevegelse, frakter Hafnia oljeprodukter trygt og bærekraftig rundt om i verden. Hafnia er tilknyttet BW Group, et ledende maritimt konsern involvert i transport av olje og gass, flytende gassinfrastruktur, miljøteknologi og dypvannsproduksjon.

Hjemmeside: www.hafniabw.com
 

Aksjetips

Administrator
LR1-skipene oppnår nå 155.300 dollar pr. dag, LR1-skipene 107.200 dollar og MR-skipene 73.000 dollar pr. dag, sistnevnte etter et hopp på 51 prosent over natten, ifølge Clarksons Platou.

Meglerhuset begrunner rateeksplosjonen slik:

– Betydelige forsinkelser ved havner over over hele verden kombinert med flytende lagring har strammet til fartøykapasiteten og er bakgrunnen for rekordratene.
 

Aksjetips

Administrator
Pressemelding fra Oslo Børs:

Hafnia fortøyer i Oslo

30.04.2020

Hafnia tar i dag steget fra Oslo Axess opp til Oslo Børs. Oslo Børs er det naturlige målet for større selskaper med en betydelig aksjonærbase.

Hafnia er blant verdens største eiere og operatører av oljeprodukttankere. Rederiet ble notert på Oslo Axess i november i fjor, og har vokst til å bli et av de største rederiene på Børsens markedsplasser.

– År med styrking av virksomheten vår og forberedelser for å møte kapitalmarkedene, kulminerte i dag med den vellykkede noteringen av Hafnia på Oslo Børs. Noteringen er et nytt og spennende kapittel i Hafnias historie, sier Mikael Skov, adm. direktør i Hafnia.

– Som verdens største eier og operatør av oljeprodukttankere, med en flåte på 174 skip, er Hafnia unikt posisjonert for en fremtid med trygg og bærekraftig frakt av oljeprodukter rundt hele verden, fortsetter han.

– Shipping er en våre sterke sektorer. Som verdens ledende børser innen shipping tiltrekker vi oss selskaper og investorer fra hele kloden. Det er med stor glede jeg ønsker Hafnia velkommen i dag, sier børsdirektør Øivind Amundsen.
 
Top