IFISH-ME Ice Fish Farm AS

Aksjetips

Administrator
Ice Fish Farm AS (IFISH-ME) er en av de ledende lakseoppdretterne på Island, og den eneste lakseoppdretteren i verden med den høyt ettertraktete AquaGAP-sertifiseringen som garanterer miljøvennlig produksjon. Ice Fish Farm har en velutviklet og fullintegrert verdikjede med kontroll over hvert ledd fra klekkeri til salg, noe som gjør det mulig å tilby kundene et bærekraftig førsteklasses produkt. Ice Fish Farm har hovedkontor på Island.

Hjemmeside: www.icefishfarm.is
 

Aksjetips

Administrator
Ice Fish Farm debuterer på Børsen
05.06.2020

Det islandske oppdrettsselskapet Ice Fish Farm ble i dag tatt opp til handel på Merkur Market. Ice Fish Farm er årets syvende nykommer på Børsen.

Ice Fish Farm hentet i forrige uke 301,5 millioner kroner i en aksjeemisjon. I tillegg solgte eksisterende eiere aksjer for 89 millioner kroner.
– Transaksjonen mottok sterk interesse fra norske og internasjonale høykvalitets investorer og ble flere ganger overtegnet, meldte selskapet etter de vellykkete aksjeplasseringene på til sammen 400 millioner kroner.

- En milepæl
– Vi takker investorene for at de tar del i dette viktige kapittelet i den islandske laksesagaen. Notering på Oslo Børs er en milepæl i vår selskapshistorie. Nå inviterer vi enda flere investorer til å ta del i å bringe bærekraftig laks til verdensmarkedet, sier Guðmundur Gíslason, adm. direktør i Ice Fish Farm.

Oslo Børs er verdens største og viktigste finansielle markedsplass for sjømatsektoren.

– Våre sjømatselskaper tiltrekker seg investorer fra hele verden. Ice Fish Farm kan bli en smakfull ingrediens for sjømatinvestorer på Børsen, sier børsdirektør Øivind Amundsen i en pressemelding.
 

Aksjetips

Administrator
Islandske, Merkur Market-noterte Ice Fish Farm fikk i andre kvartal et driftsresultat før biomassejusteringer på 11,5 millioner kroner, mot minus 1,6 millioner i andre kvartal i fjor.

Inntektene i perioden beløp seg til 35,6 millioner, ned fra 49,5 millioner for ett år siden, som følge av lavere slaktevolumer. Slaktevolumene i perioden oppgis til 408 tonn, mot 730 tonn for ett år siden.
 
Top