LAKS Lakseprisene

Aksjetips

Administrator
Investeringsøkonomen fremhever at verden etterspør stadig mer laks.

– Lakseselskapene prises nå til 11 ganger fremtidig inntjening, som er lavere enn sitt historiske snitt. Jeg tror likevel du skal velge de største og mest solide selskapene i sektoren, da disse har evnen og fleksibiliteten til å vokse gjennom en slik nedtur vi nå er inne i.
 

Aksjetips

Administrator
Sjømat Norge skal ha møte med fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen tirsdag, og vil bruke krisen til å gi gass i norsk havbruksnæring.

– Hele verdensøkonomien er i en tornerosesøvn på grunn av korona. Det er klokt av statsministeren å ta initiativ til en oppvåkningsplan. Vi trenger noen ganske kraftige spark for å komme i gang igjen, sier Geir Ove Ystmark, administrerende direktør i Sjømat Norge.
 

Aksjetips

Administrator
Det er nærmest stans i salget av laks i den kinesiske hovedstaden, etter påstander om at det ble oppdaget koronavirus på et skjærebrett for importert laks på byens største ferskvaremarked.
 

Aksjetips

Administrator
Etter nyheten om at supermarkeder i Beijing fjerner laks fra butikkhyllene etter påstander om coronafunn på et skjærebrett, faller sjømatsektoren kraftig på Oslo Børs.
 
Top