MOWI Mowi ASA

Aksjetips

Administrator
Laksekjempen Mowi falt mer enn ti prosent på Oslo Børs fredag. Det skjer samtidig som lakseprisene er på vei nedover, ifølge eksportører IntraFish har snakket med.

– Det er enorme utfordringer med logistikken, særlig med fly. Det kommer kanselleringer hele tiden, sier en eksportør til IntraFish.
 

Aksjetips

Administrator
Oppdrettsgiganten Mowi varsler mandag morgen et operasjonelt driftsresultat på 107 millioner euro i første kvartal. På forhånd var det ventet et resultat på 155 millioner euro, ifølge Infront.

Resultatet er også svakere enn fjorårets første kvartal, da det operasjonelle driftsresultatet landet på 196 millioner euro. Mowi varsler samtidig at de utsetter beslutningen om å betale utbytte for første kvartal til andre kvartal.
 

Aksjetips

Administrator
Mowi varslet mandag morgen et operasjonelt driftsresultat på 107 millioner euro (1,2 milliarder kroner) i første kvartal, godt under forventningen på 155 millioner euro, ifølge Infront.
 

Aksjetips

Administrator
Sjømatselskapet Mowi fikk et operasjonelt driftsresultatet før skatt på 95 millioner euro for 2. kvartal, sammenlignet med 211 mill. euro i samme periode i fjor, ifølge en børsmelding onsdag.
 

Aksjetips

Administrator
Under kapitalmarkedsdagen onsdag, varsler Mowi en ny strategi for å effektivisere driften ved hjelp av digitalisering og automatisering. Den nye digitale strategien blir kalt Mowi 4.0 Smart Farming, og skal bidra til å bedre produktivitet og redusere kostnader, men også forbedre fiskevelferd og bærekraft.
 
Top