NORAM NorAm Drilling

Aksjetips

Administrator
NorAm Drilling AS (NORAM) eier en portefølje av 11 avanserte borerigger som er oppgradert for å maksimere boreeffektivitet i Permian-området i Texas, som er den største oljeproduserende regionen i Nord-Amerika. Selskapet har en effektiv drift med gode marginer, og vil være tilnærmet gjeldfritt. NorAm Drilling vil ha en dividendestrategi hvor all kontantstrøm fra drift vil bli utbetalt på hyppig basis i et stigende marked. (Kilde: NorAm Drilling AS).

Hjemmeside: www.noramdrilling.com
 
Sist redigert:
23.09.2022, 07:54:58
Euronext Growth - Mottatt søknad om opptak til handel – NorAm Drilling Company AS

Oslo Børs har mottatt søknad fra NorAm Drilling Company AS om opptak til handel på Euronext Growth Oslo.
 
03.10.2022, 12:48:36
Euronext Growth Oslo – Vedtak om opptak til handel – NorAm Drilling Company AS

Oslo Børs har besluttet å ta aksjene i NorAm Drilling Company AS opp til handel. Det forutsettes at selskapet før første handelsdag oppfyller opptakskravene på Euronext Growth Oslo. Det er forventet at selskapet blir tatt opp til handel på Euronext Growth Oslo 7. oktober 2022.

Selskapsinformasjon:
Navn: NorAm Drilling Company AS
Ticker: NORAM
ISIN: NO0010360019
 
Pressemelding fra Euronext;

NorAm Drilling AS tatt opp til handel på Euronext Growth

Oslo – 7. oktober 2022
– I dag er NorAm Drilling AS (ticker: NORAM) tatt opp til handel på Euronext Growth. Dette er årets niende notering på denne markedsplassen, i tillegg til to noteringer på hovedlisten på Oslo Børs. Dermed er det 113 selskaper som handles på Euronext Growth.

NorAm Drilling eier en portefølje av 11 avanserte borerigger som er oppgradert for å maksimere boreeffektivitet i Permian-området i Texas, som er den største oljeproduserende regionen i Nord-Amerika.

Ved åpning av markedet var aksjeprisen satt til 41 kroner per aksje, og det gir selskapet en markedsverdi på om lag 1,77 milliarder kroner. Selskapet hentet inn 75 millioner USD, tilsvarende 787 millioner kroner, gjennom en rettet emisjon før noteringen.

– Ved børsnotering på Euronext Growth ønsker vi å skape en attraktiv investeringsmulighet for investorer. Med en riggflåte utelukkende bestående av avanserte borerigger som er oppgradert for å maksimere boreeffektivitet har vi etablert NorAm Drilling som et ledende riggselskap i Permian-området i Texas, og vi ser sterk og økende etterspørsel etter våre tjenester. NorAm Drilling vil ha en dividendestrategi hvor all kontantstrøm fra drift vil bli utbetalt på hyppig basis i et stigende marked, kommenterer Marty Jimmerson, konsernsjef og finansdirektør i NorAm Drilling.
 
Back
Top