NORCO Norconsult ASA

Aksjetips

Administrator
Norconsult ASA (NORCO) er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse. (Tall pr. andre kvartal 2023). (Kilde: Norconsult ASA).

Hjemmeside: Norconsult Investor Relations
 
30.10.2023, 11:58:53
Oslo Børs - Mottatt søknad om opptak til handel – Norconsult ASA

Oslo Børs har mottatt søknad fra Norconsult ASA om opptak til handel på Oslo Børs.
 
06.11.2023, 08:58:33
Oslo Børs – Vedtak om opptak til handel – Norconsult ASA

Oslo Børs har vedtatt å ta aksjene i Norconsult ASA opp til handel på Oslo Børs.

Det forutsettes at selskapet før første handelsdag oppfyller opptakskravene på Oslo Børs.

Børsdirektøren gis fullmakt til å fastsette første handelsdag, senest 5. januar 2024
 
Pressemelding fra Euronext:

Norconsult ASA noteres på Oslo Børs

Oslo – 10. november 2023 – I dag er Norconsult (ticker: NORCO) notert på hovedlisten på Oslo Børs.

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap innenfor ingeniørfag, arkitektur og byplanlegging, med røtter tilbake til 1929. Selskapet har om lag 6 000 ansatte fordelt på mer enn 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland. Norconsult har som mål å styrke sin ledende posisjon i det norske markedet, samt vokse videre i Danmark og Sverige.

Dette er årets syvende notering på Oslo Børs’ markedsplasser og den største når man ser til markedsverdi. I tillegg er det den 55. noteringen på Euronext i 2023.

Tilbudet til markedet bestod av en del rettet mot institusjonelle investorer, en del til retail investorer og en til ansatte. Totalt ble 310 496 875 aksjer tatt opp til handel. Ved åpningen av markedet første handelsdag var aksjeprisen satt til 19 kroner per aksje, og med det har selskapet en markedsverdi på om lag 5,9 milliarder kroner. Justert for selskapets beholdning av egne aksjer er markedsverdien 5,7 milliarder kroner.

– Børsnoteringen av Norconsult er en viktig milepæl i selskapets snart 95 år lange historie, en notering som sikrer selskapet et sterkt medarbeidereierskap og som åpner opp spennende muligheter for selskapet. Norconsult er en høykompetansebedrift med en sterk lokal tilstedeværelse i Norden, med en balansert blanding av oppdrag i privat og offentlig sektor. Fremover skal vi jobbe videre med å tiltrekke, utvikle og beholde de beste medarbeiderne, samtidig som vi fortsetter vår lønnsomme vekst, sier Egil Hogna, konsernsjef i Norconsult ASA.
 
Back
Top