NRS Norway Royal Salmon ASA

Aksjetips

Administrator
Onsdag kveld ble det kjent at NTS øker budet på Norway Royal Salmon (NRS). Det tidligere budet lå på 209 kroner per aksje. Nå går NTS på frierferd med et bud på 240 kroner per aksje.
 

Aksjetips

Administrator
Laksegiganten Salmar vil fremlegge et bud på alle aksjene i Norway Royal Salmon for 270 kroner per aksje, fremkommer det av en børsmelding fredag.
 

Aksjetips

Administrator
NRS-aksjen stiger 13,3 prosent til kurs 276 kroner på Oslo Børs etter meldingen. Kursen priser selskapet til 12 milliarder kroner.
 

Aksjetips

Administrator
Lakseanalytiker Nils Olav Furre Thommesen i Fearnley Securities mener det nye budet på 270 kroner gir en «fair pris» på selskapet, i tråd med meglerhusets kursmål på 260 kroner per aksje.
 

Aksjetips

Administrator
Norway Royal Salmon (NRS) endte med et driftsresultat (operasjonell ebit) på 94 millioner kroner i andre kvartal. På forhånd var det ventet et resultat på 116 millioner, ifølge TDN Direkt.
 

Aksjetips

Administrator
Tidligere i høst sikret laksekonsernet NTS over to tredjedeler av aksjene i NRS etter en dramatisk budkamp med Salmar. Nå har styret i NTS besluttet å innlede strategisk dialog med NRS om en mulig sammenslåing av NRS med dets egen oppdrettsdivisjon, Salmonor.
 

Aksjetips

Administrator
– Jeg var ikke klar over dette. Jeg må sjekke opp nærmere og komme tilbake til deg, sier Salmar-sjef Gustav Witzøe til E24.

Han virker fullstendig tatt på sengen av dagens børsmelding fra Norway Royal Salmon (NRS), der det fremgår at selskapet vil hente inntil to milliarder kroner i ny egenkapital for å finansiere det tidligere annonserte oppkjøpet av lakseoppdretteren Salmonor.
 
Top