NAS Norwegian Air Shuttle ASA

Aksjetips

Administrator
#21
Norwegian har fått driftstillatelse i Argentina - hegnar.no

Argentinske myndigheter har gitt driftstillatelse til Norwegians datterselskap i landet. Flyselskapet har tidligere fått godkjent 153 flyruter i Argentina.

Tillatelsen ble utstedt natt til lørdag norsk tid.

– Dette er en ny milepæl for Norwegian. Godkjennelsen betyr at vi snart kan tilby argentinere å fly med nye, komfortable fly til en lav pris, sier konsernsjef Bjørn Kjos i en pressemelding.
 

Aksjetips

Administrator
#33
Norwegian stuper på børsen etter IAG-uttalelse

Willie Walsh, direktør for IAG, sier at de ikke er nødt til å kjøpe Norwegian. Fredag ettermiddag falt det norske selskapet kraftig på børsen.

– Dette er ikke en avtale jeg er nødt til å gjennomføre. Vi har uttrykt en interesse. Om de ikke ønsker å bli kjøpt av IAG, så er det greit. Jeg er ikke interessert i å gjøre noe fiendtlig, det er ikke min stil, sa IAG-direktør Willie Walsh til Reuters fredag. IAG (International Airlines Group) eier blant annet British Airways.
 

Aksjetips

Administrator
#40
Norwegian økte med 8 prosent

Norwegian Air Shuttle fraktet 3.388.898 passasjerer i oktober i år, opp 8 prosent i forhold til året før. Den totale passasjertrafikken (RPK) økte med 25 prosent, mens den totale kapasiteten (ASK) økte med 29 prosent. Kabinfaktoren falt med 2,4 prosentpoeng til 85,0 prosent.
 
Top