NAS Norwegian Air Shuttle ASA

Aksjetips

Administrator
Tidenes verste børsdag for Norwegian

1,8 milliarder kroner i børsverdi ble barbert bort for Norwegian-eierne, etter at beiler IAG overrasket med å trekke tilbake sitt bebudede frieri.

Luftfartskonsernet, som blant annet eier British Airways, har i all offentlighet vurdert bud på det norske lavprisselskapet det siste året, men torsdag ettermiddag kom den overraskende meldingen om at det ikke blir noe bud - og at IAG snarere ønsker å selge seg ned og ut av Norwegian, og ikke foreta noe stort oppkjøp.
 

Aksjetips

Administrator
Er du som investor inne i Norwegian, er du nødt til å følge med i timen, mener Mads Johannesen i Nordnet. Norwegian-aksjen er onsdag ettermiddag ned 35,6 prosent til 58,60 kroner. På det laveste har aksjen vært helt nede i 54 kroner.

Det skjer etter at det ble kjent at HBK Holding, som kontrolleres av Norwegian-sjef Bjørn Kjos og styreleder Halvor Kise og deres respektive familier, vil selge 10.413.849 tegningsretter i Norwegian Air Shuttle.
 

Aksjetips

Administrator

Aksjetips

Administrator
I fredagens utgave av Finansavisen kan vi lese at Norwegians garantister kan unngå å få aksjer. Forvaltningsselskapet Alfred Berg har gitt en garanti på rundt 100 millioner kroner i emisjonen til Norwegian, gjennom tre forskjellige fond. Forvalter Leif Eriksrød tror likevel ikke på uttelling av garantien:

- Nei, kursen ble satt såpass lavt at vi ikke får noen aksjer, sier forvalteren til Finansavisen.
 

Aksjetips

Administrator
– Det er en stor lettelse å få flyet hjem igjen etter to lange måneder i Iran. En stor takk må nå rettes til dem som har vært med i prosessen for å få flyet i lufta igjen, skrev senior kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion-Gibson i Norwegian til E24 fredag kveld.
 
Top