NBX Norwegian Block Exchange

Aksjetips

Administrator
Norwegian Block Exchange AS (NBX) er et ledende, nordisk selskap innen digitale eiendeler og kryptoøkonomi. De driver i dag en kryptovalutabørs registret hos Finanstilsynet, hvor kunder kan kjøpe og selge kryptovalutaer og tokens. Deres ambisjon er å byge bro mellom kryptoøkonomien og tradisjonell finans ved å utvikle sikre, effektive og brukervennlige finansielle tjenester for kundene. (Kilde: Norwegian Block Exchange AS).

Hjemmeside: Norwegian Block Exchange

NBXa
 
03.12.2021, 13:12:54
Euronext Growth - Mottatt søknad om opptak til handel – Norwegian Block Exchange AS
Oslo Børs har mottatt søknad fra Norwegian Block Exchange AS om opptak til handel på Euronext Growth.
 
10.12.2021, 14:36:41
Euronext Growth - Vedtak om opptak til handel – Norwegian Block Exchange AS
Oslo Børs har besluttet å ta aksjene i selskapet opp til handel. Det forutsettes at selskapet før første handelsdag oppfyller opptakskravene på Euronext Growth. Det er forventet at selskapet blir tatt opp til handel på Euronext Growth 14. desember 2021.

Selskapsinformasjon:

Navn: Norwegian Block Exchange AS
Ticker: NBX
ISIN: NO0010984966
 
Pressemelding fra Euronext:

Norwegian Block Exchange tatt opp til handel på Euronext Growth

Oslo – 14. desember 2021 – I dag ble Norwegian Block Exchange tatt opp til handel på Euronext Growth (ticker: NBX). Selskapet ble startet som en spin-off av Norwegian Air Shuttle (NAS) hvor tanken var å skape en ny betalingsløsning rettet mot utenlandske reisende. Selskapet som ble grunnlagt av Bjørn Kjos, driver i dag en kryptobørs som tilbyr vekslings-, depot- og betalingstjenester med fokus på brukervennlighet, transparens og sikkerhet.

Akjeprisen er satt til 9 kroner per aksje basert på den siste handelen på OTC. Det gir selskapet en markedsverdi på om lag 584 millioner kroner på første handelsdag.

Med Norwegian Block Exchange, er det totalt 65 selskaper som har blitt notert på Oslo Børs’ markedsplasser så langt i år. 58 av disse selskapene handles på Euronext Growth.
 
Back
Top