NYKD Nykode Therapeutics

Aksjetips

Administrator
Nykode Therapeutics ASA (NYKD) er biotek-selskap som jobber med forskning og utvikling av nyskapende immunterapi innenfor vaksiner mot kreft og infeksjonssykdommer. Nykodes modulære plattform teknologi målstyrer antigener til antigen presenterende celler. Selskapet har både kreft og infeksjonssykdom vaksinekandidater i klinisk utvikling. Nykode samarbeider med flere ledende biotek og farmaselskap. (Kilde: Nykode Therapeutics ASA).

Hjemmeside: Financial reports and presentations - Nykode

Tidligere navn og ticker: Vaccibody AS (VACC).
 

Aksjetips

Administrator
08.06.2022, 15:19:38
Søknad om overføring av aksjer tatt opp til handel fra Euronext Growth til Oslo Børs

Oslo Børs har mottatt søknad fra Nykode Therapeutics ASA om overføring av aksjer tatt opp til handel fra Euronext Growth til Oslo Børs.
 

Aksjetips

Administrator
13.06.2022, 10:32:40
Oslo Børs – Vedtak om opptak til handel – Nykode Therapeutics ASA

Oslo Børs vedtok å ta aksjene i Nykode Therapeutics ASA opp til handel på Oslo Børs. Det forutsettes at selskapet før første handelsdag oppfyller opptakskravene på Oslo Børs.

Børsdirektøren gis fullmakt til å fastsette første handelsdag, senest 12. august 2022.
 

Aksjetips

Administrator
Pressemelding fra Euronext:

Nykode Therapeutics tar steget opp til hovedlisten

Oslo – 16. juni 2022 – I dag er Nykode Therapeutics (ticker: NYKD) overført fra Euronext Growth til hovedlisten på Oslo Børs. Selskapet ble notert på Euronext Growth i oktober 2020, og med overføringen er det 211 selskaper som handles på hovedlisten.

Nykode Therapeutics er et bioteknologiselskap som utvikler terapeutisk vaksine og behandling som mobiliserer kroppens eget immunforsvar, med sikte på å behandle og forebygge kreft så vel som smittsomme sykdommer. Selskapet har utviklet en unik og innovativ modulær teknologiplattform rettet mot antigen til antigenpresenterende celler.

Ved åpning av markedet var aksjeprisen 28,28 kroner per aksje basert på prisen på Euronext Growth ved stenging 15. juni. Det gir selskapet en markedsverdi på rundt 8,2 milliarder kroner.

– Nykode har i dag nådd en betydelig milepæl, som signaliserer vår vekst som et ledende medlem av bioteknologi industrien i Europa. Nykodes overføring til hovedlisten på Oslo Børs gjør det mulig for oss å nå en bredere base av globale institusjonelle investorer, øke likviditeten til selskapets aksjer og bedre vise frem vår verdiproposisjon som et ledende immunterapiselskap med en unik og svært differensiert teknologiplattform, kommenterte Michael Engsig, administrerende direktør i Nykode Therapeutics.
 
Top