OLJE Oljeprisene

Aksjetips

Administrator
Nye tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 9,6 millioner fat i forrige uke til 439,5 millioner fat. Samtidig har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 1,6 millioner fat og at destillatlagrene falt med 4,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Brent-oljen er torsdag morgen opp 0,22 prosent til 68,65 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,05 prosent til 60,20 dollar fatet. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 68,14 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 2,8 millioner fat i forrige uke til 442,3 millioner fat. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 2,9 millioner fat mens destillatlagrene falt med 2,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 7,2 millioner fat i forrige uke til 449,5 millioner fat. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 1,8 millioner fat mens destillatlagrene falt med to millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med syv millioner fat i forrige uke til 456,6 millioner fat. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 7,7 millioner fat mens destillatlagrene falt med 0,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Oljeprisen fortsetter oppgangen onsdag kveld. Lav OPEC-produksjon er hoveddriveren. De planlagte kuttene fra OPEC+ og de ufrivillige kuttene fra Venezuela og Iran som følge av amerikanske sanksjoner har drevet oljeprisen opp nærmere 33 prosent siden årsskiftet.
 

Aksjetips

Administrator
Ifølge tallene fra EIA falt bensinlagrene med 1,2 millioner fat, som er noe mindre enn prognosen som varslet et fall på 2,1 millioner fat. Destillatlagrene falt med 400.000 fat, også det bedre enn prognosene.
 
Top