OLJE Oljeprisene

Aksjetips

Administrator

Nye tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 9,6 millioner fat i forrige uke til 439,5 millioner fat. Samtidig har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 1,6 millioner fat og at destillatlagrene falt med 4,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Brent-oljen er torsdag morgen opp 0,22 prosent til 68,65 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 0,05 prosent til 60,20 dollar fatet. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 68,14 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 2,8 millioner fat i forrige uke til 442,3 millioner fat. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 2,9 millioner fat mens destillatlagrene falt med 2,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 7,2 millioner fat i forrige uke til 449,5 millioner fat. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 1,8 millioner fat mens destillatlagrene falt med to millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med syv millioner fat i forrige uke til 456,6 millioner fat. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 7,7 millioner fat mens destillatlagrene falt med 0,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Oljeprisen fortsetter oppgangen onsdag kveld. Lav OPEC-produksjon er hoveddriveren. De planlagte kuttene fra OPEC+ og de ufrivillige kuttene fra Venezuela og Iran som følge av amerikanske sanksjoner har drevet oljeprisen opp nærmere 33 prosent siden årsskiftet.
 

Aksjetips

Administrator
Ifølge tallene fra EIA falt bensinlagrene med 1,2 millioner fat, som er noe mindre enn prognosen som varslet et fall på 2,1 millioner fat. Destillatlagrene falt med 400.000 fat, også det bedre enn prognosene.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 5,5 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 2,1 millioner fat mens destillatlagrene falt med 0,7 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med fire millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 0,6 millioner fat mens destillatlagrene falt med 0,2 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 5,4 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 1,1 millioner fat mens destillatlagrene økte med 0,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Brent-oljen er fredag morgen ned 1,07 prosent til 64,63 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 1,01 prosent til 56,02 dollar fatet. Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 67,63 dollar fatet ved børsslutt i Oslo onsdag.
 

Aksjetips

Administrator

Fallet i oljeprisene tiltar fredag kveld. Ved åtte-tiden er brent-oljen ned 6,62 prosent til 62,24 dollar per fat, mens WTI-oljen er ned 4,15 prosent til 54,07 dollar per fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med hele 6,8 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene økte med 3,2 millioner fat mens destillatlagrene økte med 4,6 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Onsdag ettermiddag står Brent august-olje i 60,75 dollar fatet, ned 2,5 prosent i dagens handel. WTI-oljen er ned 2,8 prosent til 51,80 dollar fatet.

Analysesjef for råvarer i SEB, Bjarne Schieldrop, påpeker i en oppdatering onsdag at Brent-prisen nærmer seg farlig område.

- Den har igjen kommet farlig nær 38,2 prosent Fibonacci-støttenivå (det vil si at 38,2 prosent av forrige oppgang er spist opp, red. anm), altså 60,07 dollar fatet for august-kontrakten. Under dette nivået er det i bunn og grunn ingen støtte før 51,43 dollar fatet, skriver han.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 2,2 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene økte med 0,8 millioner fat mens destillatlagrene falt med én million fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 3,1 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 1,7 millioner fat mens destillatlagrene falt med 0,6 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 12,8 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med én million fat mens destillatlagrene falt med 2,4 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 1,1 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 1,6 millioner fat mens destillatlagrene økte med 1,4 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 9,5 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 1,5 millioner fat mens destillatlagrene økte med 3,7 millioner fat.
 
Top