OLJE Oljeprisene

Aksjetips

Administrator

Lagertrekk og evakuering av rigger sender prisene opp. Oljeprisene stiger kraftig onsdag ettermiddag og kveld etter at de amerikanske råoljelagrene falt mer enn ventet.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 3,1 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene økte med 3,6 millioner fat mens destillatlagrene økte med 5,7 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 10,8 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 0,2 millioner fat mens destillatlagrene økte med 0,6 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 1,6 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene falt med 1,4 millioner fat mens destillatlagrene falt med 1,9 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 2,7 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene økte med 312.000 fat mens destillatlagrene, som inkluderer diesel og fyringsolje, økte med 2,6 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 10 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at både bensinlagrene og destillatlagrene falt med 2,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Oljeprisene faller brått fredag ettermiddag. Ved 17.30 tiden er Brent-oljen ned 3,69 prosent (…). Ifølge Marketwatch skyldes nedgangen at Russlands energiminister Alexander Novak uttalte at produksjonskuttet til Russland vil være litt lavere i august enn avtalt med Opec og samarbeidspartnere.
 

Aksjetips

Administrator
Oljeprisen stiger kraftig og er opp 1,38 prosent siden stengetider på Oslo Børs. Norsjøoljen omsettes for 60,7 dollar per fat, opp 4,19 prosent. Ett fat WTI-olje omsettes for 56,31 dollar, opp 4,39 prosent.
 

Aksjetips

Administrator
Tall fra energidepartementet i USA viser at råoljelagrene falt 4,8 millioner fat til 423,0 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene falt på sin side 2,4 millioner fat til 229,6 millioner fat, mens lagrene for destillater gikk tilbake 2,5 millioner fat til 133,5 millioner falt.
 

Aksjetips

Administrator

Natt til lørdag ble et oljefelt og prosesseringsanlegg i Saudi-Arabia rammet av et droneangrep fra Iran-støttet Houthi-milits i nabolandet Jemen. Det har tvunget landet til å stanse omtrent halvparten av sin oljeproduksjon.

– Dette er den største produksjonsstansen noensinne, dobbelt så stor som den nest største etter Iraks invasjon av Kuwait i 1990, sier konsulent og oljeekspert Trond Omdal til Finansavisen, og forteller at stansen rammer hele 5,7 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator

Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 1,1 millioner fat i forrige uke. Videre har det blitt kjent at bensinlagrene økte med 0,8 millioner fat mens destillatlagrene økte med 0,4 millioner fat.
 
Top