OLJE Oljeprisene

Aksjetips

Administrator
Oljeprisen dundrer ned mer enn 5 prosent tirsdag grunnet bekymringer for nye preventive tiltak mot coronaspredning og treg utrulling av vaksiner i Europa. På toppen av alt bidrar en sterkere dollar også til ytterligere prisfall for olje.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 1,9 millioner fat til 502,7 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene økte med 0,2 millioner fat mens destillatlagrene økte med 3,8 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy, viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 3,5 millioner fat til 498,3 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene økte med 4,0 millioner fat mens destillatlagrene økte med 1,5 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Oljekartellet Opec ser nå en global oljeetterspørsel på 96,46 millioner fat pr. dag i 2021, en oppjustering fra forrige estimat på 96,27 millioner fat pr. dag.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 5,9 millioner fat til 492,4 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene økte med 0,3 millioner fat mens destillatlagrene falt med 2,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 0,6 millioner fat til 493,0 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene økte med 0,1 millioner fat mens destillatlagrene falt med 1,1 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy, viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 0,1 millioner fat til 493,1 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene økte med 0,1 millioner fat mens destillatlagrene falt med 3,3 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy, viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 8,0 millioner fat til 485,1 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene økte med 0,7 millioner fat, mens destillatlagrene falt med 2,9 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
De amerikanske råoljelagrene sank med 0,4 millioner fat i forrige uke, til 484,7 millioner fat, melder TDN Direkt og viser til nye tall fra EIA, statistikkfløyen i det amerikanske energidepartementet. Bensinlagrene økte med 0,4 prosent til 236,2 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 1,3 millioner fat til 486 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene falt med 2,0 millioner fat mens destillatlagrene falt med 2,3 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Utdrag fra kommentar:
Onsdag 19. mai legger det Internasjonale Energibyrået (IEA) fram sin «Grand Plan» for å avvikle fossil energi innen 2050 og erstatte den med energi som ikke eksisterer, til kostnader som vil ruinere verden. «Det blir en brutal omstilling», innrømmer energibyrået.

For normalt utstyrte mennesker kan det virke utrolig at IEA flytter fokus fra å sikre verdens energiforsyning til å bli en miljøorganisasjon dedikert til å gjennomføre grønn drømmepolitikk. Men det er nettopp det som har skjedd:

IEAs «Grand Plan» har det tidsriktige navnet «Net Zero by 2050: a Roadmap for the Global Energy Sector» og er en konsekvens av den absurde Parisavtalen, hvor 197 land signerte på at de skal avslutte bruken av fossil energi for å oppnå nullutslipp av plantenæringen CO2 i 2030, og gjennom det styre naturfenomenet klimaendringer frem til år 2100. Ingen grunn til å tenke over det.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy, viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 1,7 millioner fat til 484,3 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene falt med 1,7 millioner fat, mens destillatlagrene falt med 3,0 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra USAs energimyndigheter, viser at de amerikanske råoljelagre falt 5,1 millioner fat til 479,3 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene steg 1,5 millioner fat til 234,0 millioner fat, mens destillatlagrene la på seg 3,7 millioner fat til 132,8 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Debattinnlegg i går, om IEA-rapporten:
Det internasjonale energibyrået (IEA) offentliggjorde nylig rapporten «Net Zero by 2050». Her får vi forklart hva som må til for å nå nullutslippsmålet innen 2050. Det blir svært dyrt, ekstremt vanskelig, og får alvorlige konsekvenser både for klodens natur og oss mennesker. I teorien skal det være mulig, ifølge IEA, men eksemplene nedenfor viser at det i praksis blir umulig.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 5,2 millioner fat til 474 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene økte med 7,0 millioner fat mens destillatlagrene økte med 4,4 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy, viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 7,4 millioner fat til 466,7 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene økte med 2,0 millioner fat, mens destillatlagrene falt med 1,0 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 7,6 millioner fat til 459,1 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene falt med 2,9 millioner fat mens destillatlagrene økte med 1,8 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Ferske tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 6,7 millioner fat til 452,3 millioner fat i forrige uke. Bensinlagrene økte med 1,5 millioner fat mens destillatlagrene falt med 0,9 millioner fat.
 
Top