• Dette nettstedet benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon.

OLJE Oljeprisene

Aksjetips

Administrator
Overraskende oljelagertall - hegnar.no

Statistikk fra EIA viser at oljelagrene økte med hele 6,2 millioner fat til 436 millioner fat i uken frem til 27. april, mens det ifølge Direkt Makro, var ventet en økning på mer beskjedne 0,8 millioner fat.

Bensinlagrene økte med 1,2 millioner fat, mot en ventet nedgang på 0,6 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Oljegigant struper kriserammede Venezuelas eksport: – Verre enn sanksjonene

Conoco Phillips skaper betydelig trøbbel for Venezuelas oljesektor etter at selskapet tok kontroll over landets oljeverdier i Karibien.

Houston-baserte Conoco Phillips tok før helgen kontroll over Venezuelas oljeterminal på den karibiske øyen Bonaire, og nå meldes det at en domstol på Curaçao har gitt amerikanerne rett til å gjøre beslag også innenfor deres myndighetsområde. Bakgrunnen er manglende oppgjør etter en voldgiftsdom knyttet til nasjonaliseringen av oljeverdier i Venezuela under nå avdøde Hugo Chávez i 2007.
 

Aksjetips

Administrator
Oljelagrene i USA overrasker - hegnar.no

Statistikk fra det amerikanske energidepartementet (DOE) offentliggjort onsdag viser at de amerikanske råoljelagrene steg 5,8 millioner fat til 438,1 millioner fat i uken frem til 18. mai.

Bensinlagrene steg 1,9 millioner fat til 233,9 millioner fat, mens destillatlagrene gikk tilbake 1,0 millioner fat - til 114,0 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Oljeprisen hopper videre - hegnar.no

Etter å ha blitt notert til 80,49 dollar på det høyeste den 22. mai falt prisen på Brent brått til 74,49 på det laveste 29. mai. Fallet kom i kjølvanneet av rykter om at Russland og Saudi Arabia var klar for å droppe kuttene.

Oljeprisen snudde svakt opp igjen tirsdag og Onsdag er det full fres i oljeprisen igjen. Onsdag kveld er lettoljen opp 1,63 dollar til 68,36 dollar.
 

Aksjetips

Administrator
Oljelagrene øker - hegnar.no

Nye tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene økte med 2,1 millioner fat til 436,6 millioner fat i forrige uke. Samtidig har det blitt kjent at bensinlagrene økte med 4,6 millioner fat mens destillatlagrene økte med 2,2 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Oljelagrene krymper - hegnar.no

Nye tall fra det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med 5,9 millioner fat til 426,5 millioner fat i forrige uke. Samtidig har det blitt kjent at bensinlagrene økte med 3,3 millioner fat og at destillatlagrene økte med 2,7 millioner fat.
 

Aksjetips

Administrator
Oljelagrene krymper - hegnar.no

Nye tall fra Det amerikanske energidepartementets statistikkfløy viser at de amerikanske råoljelagrene falt med ti millioner fat til 416,6 millioner fat i forrige uke. Samtidig har det blitt kjent at bensinlagrene økte med 1,2 millioner fat og at destillatlagrene var uendret.
 

Aksjetips

Administrator
Oljelagrene faller kraftig i USA - hegnar.no

Statistikk fra det amerikanske energidepartementet (DOE) offentliggjort onsdag viser at de amerikanske råoljelagrene falt 12,6 millioner fat til 405,2 millioner fat i uken frem til 6. juli.

Bensinlagrene falt 0,7 millioner fat til 239,0 millioner fat, mens destillatlagrene gikk opp 4,1 millioner fat til 121,7 millioner fat.