OSEBX Oslo Børs

Aksjetips

Administrator
Pilene for oljeprisen peker ned onsdag. Brent-oljen omsettes for 28,44 dollar fatet, ned 1,01 prosent, mens WTI-oljen faller 2,23 prosent til 26,35 dollar fatet.

«Nedgang i vente. Norwegian i fokus etter at SAS fikk statlig hjelp i går», skriver Roger Berntsen, analytiker i Nordnet, i en oppdatering onsdag.

Han tror Oslo Børs (OBX indeksen) åpner ned 4,6 prosent, eller innenfor intervallet [-5,1, -4,2] prosent.
 

Aksjetips

Administrator
– Vi bruker all vår energi på å finne hvilke aksjer som kommer til å gå fortest opp igjen når dette snur, sier forvalter Jan Petter Sissener til E24.
 

Aksjetips

Administrator
Oljefondet startet året på 10.088 milliarder kroner, og onsdag kveld var fondet tilbake på samme nivå. Dermed har Oljefondet beholdt sin verdi, til tross for at det har 70 prosent av pengene sine i aksjer, og til tross for kraftige globale børsfall.
 

Aksjetips

Administrator
Hovedindeksen endte dagen opp 4,63 prosent til 667,32 poeng. Det etter tydelig oppgang i siste del av handelsdagen. Bare i løpet av sluttauksjonen klatret indeksen rundt én prosent. Oljekjempen Equinor ble mest omsatt på Børsen, med en oppgang på 6,39 prosent.
 

Aksjetips

Administrator
Børsoppgang i USA og Asia, nytt rentekutt fra Norges Bank samt redningspakke til luftfarten var utgangspunktet da Oslo Børs åpnet fredag. Og hovedindeksen var tidlig opp rundt 5 prosent.

Utover dagen gikk det imidlertid langsomt tilbake, og i 15-tiden var hovedindeksen endatil i minus. Det endte imidlertid med en oppgang på 0,2 prosent til 668,77 poeng.
 

Aksjetips

Administrator
Da Oslo Børs stengte stod hovedindeksen i 635,93 poeng, ned 4,9 prosent. Det ble omsatt aksjer for 7,1 milliarder kroner. Sist gang børsens hovedindeks var under 650 poeng var i november 2016.

Dagens store taper var Norwegian som ble svekket med hele 16 prosent til 8,94 kroner.
 

Aksjetips

Administrator
Det ble en svært god dag for så å si alle seksjoner på Oslo Børs, som har falt tungt på grunn av coronakrisen. Hovedindeksen steg 5,61 prosent til 671,59 poeng. Det ble omsatt aksjer for 6,5 milliarder kroner.
 

Aksjetips

Administrator
Hovedindeksen stod ved børsslutt mandag i 686,93 poeng, og endte med det opp 3,01 prosent etter markant nedgang til under 650 poeng en halvtime etter børsåpning. Det ble omsatt aksjer for i underkant av 6 milliarder kroner.
 
Top