PYRUM Pyrum Innovations

Aksjetips

Administrator
Pyrum Innovations AG (PYRUM) er et tysk innovativt teknologiselskap som fokuserer på resirkulering. Med utgangspunkt i deres patenterte termolyseprosess utvikler, bygger og drifter selskapet resirkuleringsanlegg. Gjennom prosessen hentes det ut råmaterialer av høy kvalitet fra brukte dekk, gummi- og plastikkavfall som sendes tilbake inn i verdikjeden. Råmaterialene inkluderer thermolysis oil, som selskapet har mottatt REACH sertifisering for, og recovered carbon black (rCB). (Kilde: Pyrum Innovations AG).

Hjemmeside: https://www.pyrum.net/en/investors/investors/
 

Aksjetips

Administrator
14.09.2021, 11:51:19
Euronext Growth - Mottatt søknad om opptak til handel – Pyrum Innovations AG

Oslo Børs har mottatt søknad fra Pyrum Innovations AG om opptak til handel på Euronext Growth
 

Aksjetips

Administrator
28.09.2021, 10:21:33
Euronext Growth - Mottatt søknad om opptak til handel – Pyrum Innovations AG

Oslo Børs har mottatt søknad fra Pyrum Innovations AG om opptak til handel på Euronext Growth. Oslo Børs har besluttet å ta aksjene i selskapet opp til handel. Det forutsettes at selskapet før første handelsdag oppfyller opptakskravene på Euronext Growth. Det er forventet at selskapet blir tatt opp til handel 30. september 2021.

Selskapsinformasjon:
Navn: Pyrum Innovations AG
Ticker: PYRUM
ISIN: DE000A2G8ZX8
 

Aksjetips

Administrator
Pressemelding fra Euronext:

Sirkulær nykommer på Euronext Growth
  • Hentet inn 476,4 millioner kroner
  • Markedsverdi på 1,98 milliarder kroner
  • 153. notering i Euronext og 61. ved Oslo Børs i 2021
Oslo – 30. september 2021 – I dag ble det tyske teknologiselskapet Pyrum Innovations tatt opp til handel på Euronext Growth (ticker: PYRUM).

Med utgangspunkt i Pyrum Innovations patenterte termolyseprosess utvikler, bygger og drifter selskapet resirkuleringsanlegg. Gjennom prosessen henter de ut råmaterialer av høy kvalitet fra brukte dekk, gummi- og plastikkavfall og sender disse tilbake inn i produksjon og industri.

Tegningskursen i emisjonen ble satt til 610 kroner per aksje, og selskapets markedsverdi på noteringsdagen er 1,98 milliarder kroner.

Med Pyrum Innovations er det notert 61 nye selskaper på Oslo Børs og Euronext Growth Oslo hittil i år.

– Det er en historisk merkedag for oss at vi tas opp til handel på Euronext Growth Oslo, og dette vil ta oss inn i en ny vekstfase. Jeg vil gjerne takke hele teamet for deres innsats og jeg vil takke alle våre støttespillere som har vært med oss en stund og de som har kommet til i den rettede emisjonen. Vi ser frem imot en spennende og lovende fremtid for Pyrum hvor vi vil bidra med vår del for å oppnå en sirkulær økonomi, sier Pascal Klein, CEO i Pyrum Innovations.
 
Top