SBLK Star Bulk Carriers Corp.

Aksjetips

Administrator
Star Bulk Carriers Corp. (SBLK) er et globalt shippingselskap som driver høykvalitets transport av tørrbulklast. Inkludert skip under bygging, vil flåten bestå av 108 moderne skip med en gjennomsnittsalder på 7,1 år. Flåten har en stor variasjonsbredde og spenner fra Supramax til Newcastlemax-fartøy, med en total kapasitet på mer enn 12 millioner i dødvekttonn. I tillegg til sekundærnoteringen på Oslo Børs, er Star Bulk listet på Nasdaq Global Select Market med ticker «SBLK»

Hjemmeside: www.starbulk.com
 

Aksjetips

Administrator
Børsmelding:

24.04.2020, 15:15:51
2020 Star Bulk Annual Shareholders Meeting Materials

Annual Meeting of Shareholders of the Company to be held on May 12, 2020 at 15:00 local time, at the offices of STAR BULK SHIPMANAGEMENT COMPANY (CYPRUS) LIMITED, 179, Christodoulos Hadjipavlou Street (Molos), Ground Floor, Limassol 3036, Republic of Cyprus.

Proxy Statement Attached.
 

Aksjetips

Administrator
Det lave handelsvolumet gjør at kostnadene ved en notering er høyere enn nytten. Derfor foreslår et enstemmig styre at selskapets generalforsamling ber om stryking fra Oslo Børs.

«Det er ventet at en enkel notering på Nasdaq og en denotering fra Oslo Børs vil føre til betydelige kostnadsreduksjoner, og administrativ forenkling ved å kun forholde seg til et sett med lovgivning, og mulig økt handelsvolum i USA som en funksjon av konsentrert handel».

Det skriver styret i innkallingen til generalforsamlingen som skal holdes 12. mai på Kypros.
 
Top