• Dette nettstedet benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon.

TEL Telenor ASA

Aksjetips

Administrator
#5
Børsmelding:

26.01.2018 14:11
Telenor har mottatt interesse for sin mobilvirksomhet i Sentral- og Øst-Europa

Telenor har mottatt uoppfordret interesse for sin virksomhet i Sentral- og Øst-Europa, bestående av mobilvirksomheten i Ungarn, Bulgaria, Montenegro og Serbia.

Telenor har, med mål om å skape verdi for sine aksjonærer, igangsatt en prosess for å evaluere den mottatte interessen. Telenor venter å konkludere prosessen i første kvartal 2018. Vurderingene vil ikke påvirke Telenors drift, kunder eller ansatte.

Telenors datterselskaper i Sentral- og Øst-Europa har sterke markedsposisjoner og leverer solide finansielle resultater. I 2017 bidro disse selskapene til rundt 9 % av Telenors omsetning og rundt 8 % av EBITDA før andre poster.

Telenor kommer ikke til å gi noen ytterligere kommentarer knyttet til vurderingene inntil prosessen er avsluttet.
 

Aksjetips

Administrator
#10
Litt skuffende fra Telenor - hegnar.no

Telenor gjorde det bedre på driften og hadde ellers resultater på linje med fjoråret, men innfridde ikke helt analytikernes forventninger i 4. kvartal.

Telenor melder om et resultat etter skatt på 2.906 millioner kroner i 4. kvartal 2017, mot 2.911 millioner kroner i samme periode året før.

Ifølge TDN Finans var det ventet et resultat på 3.427 millioner kroner.