Trist utvikling i Sverige

Pluto

Medlem
Fredag kveld var det en jødefiendtlig og rasistisk demonstrasjon i Malmö, som knapt er omtalt i norske medier. Document.no er et hederlig unntak:

Proklamerer intifada i Malmö: «Vi skal skyte jødene!»

«Vi har utlyst intifada från Malmö. Vi vill ha vår frihet tillbaka, och vi ska skjuta judarna!» var budskapet fra en gruppe demonstranter med palestinske flagg som var samlet i Malmö fredag kveld.


Og lørdag kveld ble det kastet brannbomber mot en jødisk synagoge i Göteborg:

Brannbomber mot synagoge i Göteborg

Et tjuetalls maskerte menn har i 22-tiden lørdag kveld kastet et antall Molotov-cocktails, altså brannbomber, mot synagogen sentralt i Göteborg, skriver Expressen. Politiet har rykket ut til synagogen, hvor det pågikk en ungomsfest, og sperret av et område.
 

Pluto

Medlem
Dette kan kanskje gå under fake news når NRK kommer med denne meldingen på radio og nett, uten å nevne "elefanten i rommet". Kortmelding fra NRK:

11:07 ANGREP MOT SYNAGOGE I GÖTEBORG

– Ikke høyreekstreme koblinger
Så langt er det ikke noe som tyder på at høyreekstremisme kan kobles til lørdagens angrep mot synagogen i Göteborg, ifølge svensk politi. Påtaleansvarlig Stina Lundqvist i politiet sier de ikke vil gå ut med hva de tror er årsaken bak angrepet ennå.
 

Pluto

Medlem
Nå har Helge Lurås på Resett.no kommet med en artikkel om demonstrasjonen på fredag:

Anti-jødiske demonstrasjoner i Malmø – situasjonen er utrygg

Fredag 8. desember skal det ha blitt det avholdt en arabisk-talende demonstrasjon i Malmø med anti-jødisk og anti-israelsk innhold. På bilder fra The Middle East Monitoring Research Centre (MEMRI-TV) ser man demonstrantene samle seg rundt et palestinsk flagg og rope taktfast på arabisk. Det oppfordres til en intifada med mål om å «sikte på og skyte jødene». Underveis henvises det også til muslimenes okkupasjon av den jødisk-bebodde oasen Khaybar, i 628. e.kr.
 
Sist redigert:

JanR

Medlem
Det ser dessverre ut til at Sverige er i ferd med å gå helt "av hengslene".

Over 300 skyteepisoder i Sverige i 2017

41 mennesker er skutt og drept i Sverige så langt i år, mens 135 er skadd, viser tall fra politiet. Både ofre og gjerningspersoner har ofte vært unge. Politiet beskriver skyteepisodene som mer hensynsløse enn tidligere.
 

Pluto

Medlem
Kommentar fra Shurika Hansen på Resett:

Om svenske tilstander og folk som er forut for sin feige samtid

I en rapport fra svenske Rikspolisstyrelsen omtaler de 55 særlig utsatte områder, som av andre har blitt omtalt som «no go» soner. Her er kjennetegnet åpen narkotika salg, steinkasting, bil og bussbranner, bruk av skytevåpen og utpressing av lokale forretninger. Det er også nesten fem ganger flere skytinger i Sverige enn i de øvrige europeiske landene.
 

Londonmannen

Nytt medlem
Det som skjer i vårt naboland er trist å være vitne til. Samtidig så kan det umulig være overraskende for noen.
Da svenske myndigheter åpnet portene for flyktningestrømmen som veltet inn i Europa i 2015, så gjorde de dette i godheten navn. Men samtidig var dem som stod i ledelsen for dette rimelig naive.

For dem som kom inn i Europa kommhovedsakelig fra muslimske land i Asia og Afrika. Samfunn der det er klanen/ familien som betyr noe og der man ikke har noen god relasjon til staten. Staten er som oftest et korrupt regime som undertrykker egen befolkning for å berike seg selv og sine nærmeste.

Jeg skjønner at folk ønsker seg bort fra slike regimer. Men samtidig må europeiske stater ta høyde for at dem som kommer fra denne typen stater må «omprogrammeres». For det første må de lære seg språket i det nye landet, lære seg hvordan staten fungerer og ikke minst lære seg å akseptere den kulturen de skal leve sitt nye liv i.

Det sier seg selv at dersom et land skal lykkes med å integrere og etterhvert assimilere disse mennesken inn i et sekulært skandinavisk samfunn, så kan man ikke ta imot for store grupper i slengen. Gjør man det så er faren stor for at det danner seg parallellsamfunn. Og skjer det, så har man de facto etablert et hindre for sunn og rasjonell integrering. For da vil emigrantene finne sine egne, familiære miljøer og søke til der trygge. På den måten blir den nye staten en trussel mot at de skal kunne fortsette å leve i en kultur de kjenner fra der de kommer. Og vips, så har man fått problemer istedet for løsninger.

Og det er nettopp dette vi ser utfolde seg i Sverige. Nå har man fått en mengde lommer der svenske myndigheter har mistet kontrollen, der ungdom skulker fra skolen, der ungdom blir tiltrukket av kriminalitet enn å skaffe seg et ærlig arbeid. For mange sklir ut av kontrollen og av integreringsprogram. Og i stedet for å bli en ressurs i Sverige, blir for mange et problem.

I dag har ikke svenske myndigheter lenger kontroll. Det slutter politi an mass fordi de ikke evner å gjøre den jobben de er tiltenkt å utlføre. Det rekrutteres alt for få til svensk politi og uten intern justis og evne til å kontrollere den kriminelle aktiviteten vil gale krefter få mer og mer makt og innflytelse i et samfunn som blir svakere og svakere. Hvor vi» dette ende? Ja, kunne man svare på det og hva man kan gjøre for å hindre at hele landet får helt av hengslene ville man vært en meget vis mann. Jeg frykter at det kommer til å gå fra galt til verre og enda verre før svenske myndigheter skjønner alvoret i situasjonen. Og hva vil medelsvenson si når staten må begynne å redusere velferdsgodene for å dekke opp behovet innvandrerne har? Joda, landet går spennende tider i møte. Vi kan lite gjøre fra norsk side. Men vi bør sikre oss mot at vi får en tilsvarende utvikling i Norge.
 

Londonmannen

Nytt medlem
Når noen ikke lenger evner å ta vare på seg selv blir de satt under overformynderiet. Det burde vært en slik ordning for nasjoner som Sverige også.
 

Pluto

Medlem
Som ventet blir frifinnelsen anket:

Massevoldtektsaken skal ankes

En kvinne i ghettoen Fittja har fortalt om massevoldtekt. Inntil 20 menn, sier hun, var til stede da dette påbegynte. Fem ble tiltalt for gruppevoldtekt. Alle ble frikjent. Saken skal ankes, sier aktoratet.
 

Pluto

Medlem
Terror: Kommune-Sverige beskytter seg

Sveriges ansikt er i endring. Kommunene forbereder seg på terrorangrep: Betongklosser, bomsperringer og kartlegging av ekstreme miljø skal redde liv.

Fem drepte, 15 skadede. Det var resultatet etter at en etterlyst asylsøker (med avslag) i april i fjor kjørte inn i Drottninggatan i Stockholm. Sverige gjør nå som Norge: Barrikaderer deler av det offentlige rommet. Blant annet 17 betongløver er utplassert i Drottninggatan.
 

Pluto

Medlem
Norske mediers sannhetsvitne

I forbindelse med Sylvi Listhaugs Rinkebytur i august, kjørte nær sagt samtlige norske medier frem Stockholms sosialdemokratiske byrådsleder Karin Wanngård frem som sannhetsvitne på at Listhaug overdrev og svartmalte situasjonen. Wanngård gikk seiersrunden i pressen, som ikke klarte å mønstre en eneste motforestilling da Wanngård indignert beskyldte Listhaug for løgn, krevde en unnskyldning og beskrev Rinkeby som en bydel som "sprudler av livskraft og energi". Etter at den sprudlende livskraften og energien har tatt fullstendig overhånd, har pipen fått en annen lyd. Kan vi håpe på noen oppfølgende spørsmål fra våre medindignerte journalister?

I august satte Sylvi Listhaugs harrytur fokus på Sveriges katastrofale innvandrings- og integreringspolitikk, og det likte svenske sosialdemokrater og andre innvandringsliberale så dårlig at flere av dem benyttet anledningen til å i beste fall skjønnmale realitetene og i verste fall lyve for åpen scene. Det fungerte selvfølgelig godt i norsk presse, ettersom få eller ingen gadd å ta seg bryet med å spolere en aldeles utmerket Listhaug-dissing med å sjekke kjipe ting som for eksempel fakta. Faktisk.no glimret også med sitt fravær.
 

Pluto

Medlem
Ovennevnte artikkel lenker til denne:

Politikerna: Skjutningarna en nationell kris

Se der også hvordan gruppleder for Kristdemokraterna, mot slutten av artikkelen beskriver situasjonen, med høyere drapshyppighet enn i land som Nicaragua og Filippinene:

– Det är definitivt en nationell kris då detta är platser där statens våldsmonopol delvis är satt ur spel och där kriminella gäng och nätverk begränsar de boendes frihet och trygghet. Jämför man mordfrekvensen på Järvafältet per invånare är denna högre än snitten för länder som Nicaragua, Filippinerna, Bangladesh och Albanien vilket är fullkomligt oacceptabelt.
 

Pluto

Medlem
Forventet innvandringsliberale noe annet?

Skyting på åpen gate, drap, mishandling, gjengvoldtekter og ran - de daglige krimreportasjene fra Sverige er nå så mange at man ikke lenger rekker å registrere dem alle. Politiet rekker da heller ikke å etterforske dem alle og oppklaringsprosenten har sunket til et rekordlavt nivå. Og det får konsekvenser.

Brottsforebyggande Rådet (BRÅ) opplyser nå at en tredjedel av landets befolkning bekymrer seg for innbrudd og å bli overfalt eller mishandlet. Frykten er størst blant kvinner. Så er det bare å lure på om den politiske klassen, medier og øvrige innvandringsliberale er fornøyde, nå som resultatene av den revolusjonerende demografiendringen de har vært pådrivere for begynner å gjøre seg gjeldende. For hva forventet de egentlig?
 

JanR

Medlem
Snart borgerkrigslignende tilstander i Sverige?

Löfven: Utelukker ikke at militæret settes inn

Sveriges statsminister Stefan Löfven vil ikke utelukke at militæret settes inn for å bekjempe grov gjengkriminalitet etter en rekke angrep mot svensk politi.

Det siste angrepet skjedde onsdag kveld mot politistasjonen i Rosengård i Malmö da en gjenstand eksploderte like utenfor politistasjonen. To menn er pågrepet, mistenkt for medvirkning.
 
Top