• Dette nettstedet benytter informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Mer informasjon.

VALUTA Valuta

Aksjetips

Administrator
#1
På denne tråden diskuterer vi offisielle valutaer og kursutvikling generelt. Selskapsspesifikke temaer for børsnoterte selskaper bør tas på tråden for det respektive selskap. Diskusjon om kryptovalutaer og andre uoffisielle valutaer tillates ikke på denne tråden. Kryptovalutaer kan diskuteres under forum Dagens tema.
 

Aksjetips

Administrator
#4
Krone-stup til historisk svake nivåer - hegnar.no

Den svenske banken SEBs norske strategiteam er ifølge avisen overrasket over det svake nivået på kronen. De har ferdigstilt sine utsikter for 2018, og venter at veksten i norsk økonomi skal ta seg betydelig opp.

- Det faktum at økonomien er betydelig sterkere, tilsier at man burde prise inn en sterkere krone, sier sjefstrateg Erica Blomgren til DN.
 

Aksjetips

Administrator
#5
Nå går norskekronen - hegnar.no

Kronen går sterkt på nyåret. Den norske kronen opplever en sterk ettermiddag. Den styrker seg på bred basis. Dollaren står nå i 8,11 kroner, etter å ha vært oppe i 8,20 tidligere på dagen. I løpet av dagen har dollaren blitt én prosent billigere. På det dyreste i fjor var kursen 8,72 kroner.
 

Aksjetips

Administrator
#6
- Nå gjelder det å holde kjeft - hegnar.no

SR-Bank frykter kronekursen kan gjøre et realt byks dersom utenlandske investorer får høre om den rekordhøye optimisme blant bedriftene på Sør-Vestlandet.

Sjeføkonom Kyrre M. Knudsen i SR Bank har presenterer tidenes mest positive konjunkturrapport for oljebeltet fra Agder til Hordaland, ifølge DN.
 

Aksjetips

Administrator
#12
Nordea Markets: Derfor skal rentebanen jekkes opp - hegnar.no

Økonomene i Nordea Markets venter at Norges Bank hever rentebanen i sin neste pengepolitiske rapport i mars.

- Arbeidsmarkedet har strammet seg til raskere enn ventet. En svakere krone og høyere renter ute argumenterer også for en tidligere renteøkning hvis Norges Bank skulle ha laget en ny renteprognose i dag, til tross for svak inflasjon, skriver sjefanalytiker Erik Bruce i en oppdatering.