Velkommen til Aksjetips.no!

Aksjetips

Administrator
Aksjetips.no er ditt nye aksjeforum for diskusjon om og rundt aksjer, for deling av informasjon og henting av nyttige tips.

Aksjeforumet er gratis for alle brukere og driftes av Fisk Media AS. Registrer deg i dag. Vi ønsker at forumet skal være oversiktlig for brukerne, og hovedregelen er derfor én tråd pr børssymbol (ticker). Vi oppfordrer våre bruker til å velge relevante og noenlunde nøytrale overskrifter på trådene, slik at alle brukere kan føle seg komfortable med å diskutere under den overskriften som er valgt. Aksjetips.no benytter tagger for børssymboler og noen utvalgte temaer, som olje og laks med videre. Det er mulig, men ikke alltid hensiktsmessig, å legge inn flere tagger for en tråd, som eksempelvis «stl» og «olje», eller «mhg» og «laks». For tråder under de enkelte sektorene, benytter forumet også trådprefikser for å angi hvilket børssymbol eller tema trådene omfatter. Trådstarter vil da måtte velge en prefiks for tråden, som eksempelvis «STL», «MHG» eller «LAKS». Leserne kan deretter filtrere tråder etter prefiks.

Diskusjonene på Aksjetips.no er hovedsakelig relatert til aksjer som kan handles på Oslo Børs, Oslo Axess og Merkur Market. Som registrert bruker er det mulig å følge dine favorittråder og favorittskribenter, og bli varslet om nye innlegg, for med det å kunne fokusere på akkurat de temaene som interesserer deg. Som innlogget bruker kan du merke forumet som lest, for deretter å få opp bare det som er tilkommet av nytt innhold neste gang du klikker på «Nye innlegg».

Sektorer
Sektorinndelingene på Aksjetips.no, er i det vesentligste sammenfallende med gjeldende ICB-sektorklassifisering av selskapene.

Registrering
Man må være registrert bruker for å oppnå full effekt av nyttig funksjonalitet på forumet. Registrer deg her.

Søk
For å få eksakt match ved søk på børssymbol (børsticker), velg Søk/Avansert søk/Søk tagg. Alternativt kan man ganske enkelt klikke på tagg(er) som måtte være angitt øverst til venstre i en tråd. Bruk av filtrering på forumsidene, gir også mulighet for å sortere tråder etter børssymbol. Som eksempel kan man i forumet for Energi, velge Filtrer og så sortere på prefiks «EQNR», med det resultat at man får opp alle tråder hvor EQNR er satt som prefiks.

Avslutning
Til slutt oppfordrer vi alle brukere til å føre en saklig og god debatt. Spre gjerne nyheten om Aksjetips.no på sosiale medier, og følg oss gjerne på våre helt nye sider på Twitter og Facebook.

Velkommen!

Aksjetips.no
Fisk Media AS
 
Det er en del brukere som har registrert seg uten å bekrefte sin e-postadresse. For å fullføre registreringen, klikk på lenken i e-posten som automatisk ble sendt til e-postadressen du anga for din brukerkonto. Har du ikke mottatt e-post for bekreftelse, kan det tyde på at adressen ble feilstavet ved registrering. Vennligst kontakt oss hvis du opplever problemer med registreringen.
 
Det er gledelig at det i løpet av helgen er registrert rundt 25 nye brukere av Aksjetips.no. Så da er det bare til å kjøre på med posting av gode debattinnlegg!

Når flere deltar aktivt på trådene, vil dette tiltrekke seg enda flere brukere til vårt nye aksjeforum, slik at aktiviteten kan ta seg ytterligere opp, til glede for alle brukerne. Anbefal gjerne forumet til bekjente og på sosiale medier.
 
Back
Top