Vil nekte hatpredikanter innreise

Pluto

Medlem
Sylvi Listhaug arbeider med et lovforslag om å hindre imnnreise for hatpredikanter, et lov som kanskje kunne ha hindret innreise for den omstridte imamen Said Rageahi.

Listhaug om Hillevåg-imam: – Vi vil nekte hatpredikanter innreise

Det finnes en rekke filmsnutter med kontroversielle uttalelser fra Said Rageah. Han er blant annet sitert på at man skal kunne dømmes til døden for blasfemi og at kvinner skal kunne forlate hjemmet, bare om det er nødvendig.

– Dette er ekstreme og bekymringsfulle holdninger jeg mener det er svært viktig å stå opp og konfrontere. Vi arbeider nå med et lovforslag som vil gjøre det mulig å ha en liste over hatpredikanter som skal nektes innreise til Norge fordi de utgjør en trussel mot offentlig orden. Danmark har allerede en slik liste, sier Listhaug.
 

Pluto

Medlem
Kommentar av Hege Storhaug:

Direkte avslørende, skremmende og også underholdende av muslimsk leder

En hatpredikant som vil drepe frafalne og blasfemikere, forsvares med hans ytringsfrihet av sentral muslimsk leder i Rogaland. Denne lederen viser dermed at han han selv er en del av problemene med ekstrem-islam i Norge.

Han heter Summer Ejaz, og er talsmann for Muslimsk Fellesråd Rogaland (MFR). Han gir sin fulle støtte til at hatpredikanten Saed Rageah er i Norge i disse dager for å spre sitt budskap om islam som menneskehetens løsning.
 

Haggbart

Nytt medlem
Det er altfor mange naive sulliker i Norge som ikke forstår at islam går på tvers av alle verdiene vi verdsetter.
Jeg begriper ikke at en eneste dame tør å stemme på venstresiden.
Trodde virkelig noen at mangfold med islam skulle gi mer toleranse ?????
 

Pluto

Medlem
Gode spørsmål fra Hege Storhaug:

Organisert islamsk ekstremisme: Hvem står bak?

En somalisk hatpredikant fra Canada talte for unge i Stavanger før helgen. Deretter dro han videre til Oslo og fremførte budskapet sitt for moské-ungdom der. Hvem står bak organiseringen?

Det er et mønster gjennom årene at når islamske ekstremister besøker Norge, er det ikke én opptreden hos ett muslimsk trossamfunn som skjer. Nei, man turnerer rundt etter en planlagt timeplan basert på invitasjoner.
 
Top