VOLUE Volue AS

Aksjetips

Administrator
Volue AS (VOLUE) er en internasjonal tilbyder av virksomhetskritiske software- og teknologitjenester for energi-, strømnett- og infrastrukturmarkedet. Selskapet tilbyr beslutningsstøtte for markedets overgang til robuste, sikre og bærekraftige tjenester, som er kritiske for samfunnet – fra analyser, prognoser, forvaltning, planlegging av prosjekter og virksomhet til handel. Volue er til for å realisere fleksibilitet, effektivitet og verdi på en global basis for sine 2000+ kunder i 44 land. (Kilde: Volue AS).

Hjemmeside: Investors - Volue
 
Pressemelding fra Euronext:

Volue noteres på Oslo Børs

Oslo – 4. mai 2021
– Euronext gratulerer Volue med overføringen fra Euronext Growth til Oslo Børs i dag (ticker: VOLUE).

Volue er en internasjonal leverandør av virksomhetskritisk programvare og teknologitjenester for energi-, kraftnett- og infrastrukturmarkedene. Selskapet ble notert på Euronext Growth Oslo i oktober 2020.

– Volue er fokusert på å sikre tilgjengeligheten til kjernetjenestene som samfunn er avhengige av - fra energi, kraftnett og vann til infrastruktur - i dag og i morgen. Denne nye milepælen vil gjøre det mulig for oss å utvide investorbasen og gi oss et sterkere fundament for å akselerere strukturell og organisk vekst. Ved å bli notert på Oslo Børs har vi allerede oppnådd en av ambisjonene våre for 2025, sier Trond Straume, administrerende direktør i Volue.
 
Back
Top