Ytring.no - Mulig nytt diskusjonsforum

Aksjetips

Administrator
Vi vurderer å opprette et separat diskusjonsforum på www.ytring.no, for diskusjoner som ikke er direkte relatert til aksjer, dvs. det som i dag diskuteres på Dagens tema.

Hvis du er interessert i at det opprettes et nytt og separat forum for meningsytringer, så vis gjerne din interesse ved å svare på denne tråden, eller ved å sende Admin en melding via meldingssystemet. Er du ikke registrert bruker, kan du benytte kontaktskjemaet du finner ved å klikke på Kontakt oss nederst på forumsidene.
 

Londonmannen

Nytt medlem
Er ikke uenig i et slikt forslag. Innspill på dagens tema er hovedsakelig relatert til dagsaktuelle problemstillinger og politikk. Og da gjerne saker/emner som ligger godt på siden av aksjer og børs. Slik sett tror jeg at et slikt forum kunne dekket et behov.
Men samtidig er det grunn til å advare om at et slikt forum trenger klare regler og en voksen moderator. For det er ingen tvil om at følelser gjerne kommer i kok på et anonymt forum og at der skrives ting som ikke er akseptable, selv ikke på et anonymt forum. Nettroll må ikke gis spillerom, verken på aksjetips.no eller på et eventuelt nytt forum.

Personlig ville jeg krevd at administrator hadde identitet på aktørene på ytring. Det er eneste måten man kan stenge ute personer fra et forum.

Lykke til
 
Top